Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Алкализираща напитка на прах

Снимки

Алкализираща напитка на прах 300г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

28,99 лв.
Без глутенБез лактоза

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА със Санго корал.
Без глутен. Без лактоза.

Алкализиращата напитка на Raab съдържа добре балансирана смес от алкални минерали и е богата на калций, калий и магнезий. Сместа съдържа 2,5% коралов калций. Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите, нормалното функциониране на нервната система, нормалната психологична функция, нормалната обмяна на веществата, намаляването на умората и изтощението, както и електролитния баланс. Калцият е необходим за поддържане на нормални кости и зъби и допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими. Калият допринася за поддържането на нормално кръвно налягане.

Алкализиращата напитка на Raab е разработена в сътрудничество с Д-р по естествени науки Томас Яхрман (www.praxis-jahrmann.de).

Препоръчителен дневен прием: по 1 пълна чаена лъжичка (10g), разтворена в около 200ml вода, два пъти дневно (сутрин и вечер, ако е необходимо и на обяд; винаги един час преди или след хранене, или един час преди лягане).

Дневният прием осигурява (20g): Калций 2385mg (159% 1), Магнезий 475mg (190% 1), Калий 1645mg (82% 1).
1 РКП: Референтни количества за дневен прием

Raab Vitalfood използва само най-добрите суровини и контролира всички продукти за остатъци, както и за обявеното хранително съдържание.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Поради технически причини нивото на запълване може да варира.

Съхранение: Добре затворена на сухо и хладно място.

Допълнителна информация

Производител RAAB VITALFOOD GMBH
Съставки калциев карбонат, магнезиев цитрат, калиев бикарбонат, калиев цитрат, натриев бикарбонат, натриев фосфат, 2,5% коралови фосили ("коралов калций").
Продуктов № 270060
Нетно количество 300g (15 порции)
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Алкализираща напитка на прах 300г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество