Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Английска сол

Снимки

Английска сол 500г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

9,99 лв.
Английска сол

Подробности

Английската сол (магнезиев сулфат) представлява съединение на магнезий и сяра, доста подобно на вид на обикновената готварска сол, но с по-големи частички. Има горчив вкус и неутрално за кожата pH.

Магнезиевият сулфат чисти организма, премахва отровите, действа антибактериално, противогъбично, противовъзпалително, противоболково, а също така подмладяващо. Благодарение на противовъзпалителните си свойства помага при оплаквания от ревматични болки и възпаление на ставите. Сярата премахва тежките метали от организма и помага за премахване на токсичните субстанции. Също така действа бактериоцидно и противогъбично.

Ваната с магнезиев сулфат действа положително върху организма при наличие на възпалителни процеси по кожата, синини, подутини и костно-ставни болки. Ускорява зарастването на рани и намалява възпалителни процеси в съединителната тъкан. Регенерира ставите и помага за премахване на чувствотото за тежки крака. Подобрява също така работата на кръвоносната система – понижава кръвното налягане и подпомага работата на сърцето. Влияе положително върху общото състояние на нервната система, облекчава състоянията на стрес и преумора. Намалява болките в мускулите и ставите, предпазва от и елиминира мускулни спазми.

Въздействието на магнезиевият сулфат продължава до 10 часа след взимането на вана, което го прави едно прекрасно средство за здрав, спокоен и регенериращ сън. Магнезиевият сулфат действа синергично с витамин С, селен, магнезий и цинк.

Начин на използване: Добавете към топла, чиста вода и се накиснете за поне 20 минути.

Като соли за вана: добавете 1 ч.ч. английска сол към водата.

Ваничка/леген за крака: Добавете 1/2 ч.ч. към легена/ваничката с вода. Водата трябва да покрива глезените.

Допълнителна информация

Производител Металтек ЕООД
Търговска марка Здравна Академия
Съставки Магнезиев сулфат, чист
Продуктов № 271293
Нетно количество 500g

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Английска сол 500г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена