Антицелулитно олио 100мл

Wooden Spoon

37.49лв

Без консервантиБез ГМО
  • Описание

  • Допълнителна информация

Изцяло натурален анти-целулитен бленд, който подобрява еластичността на кожата и ускорява разграждането на мазнините в проблемните зони.

Този продукт не съдържа химикали, синтетика, консерванти, петролни деривати изкуствени аромати и ГМО.

Приложение: Малко количество от продукта се загрява между дланите и с масажни движения се втрива в проблемната зона. Може да се използва ежедневно или веднъж седмично при поддържащи процедури. За по-бърз ефект да се комбинира с анти-целулитни масажи поне веднъж месечно.

Олио от Жожоба – Омекотява кожата, прави я еластична и балансира Sebum-а (секрет, който произвеждат мастните жлези и отделянето му в големи количества е проблем свързан с образуването на целулит)

Олио от Грозде – Богато на анти-оксиданти и витамин С, това олио има свойството да стяга кожата, да затваря порите и да подпомага поддържането на здрава и млада кожа. И не оставя мазно усещане след намазване.

Розмарин и копър – активират и подобряват кръвообръщението. Дренират излишната вода и извеждат токсините от тялото!

Чили и джинджифил – загрява и подпомага освобождаването и изхвърлянето на мазни депа и натрупан целулит. Стимулират производството на колаген за укрепване на съединителната тъкан, подобряване на кръвообращението и премахването на подкожната вода

Гераниум – помага за отстраняване на токсините в кръвта, подобрява кръвообръщението и балансира кожния себум.

Да не се използва в случай на алергии. Да се пази от деца. Да се избягва контакт с очите!