Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Аромакомпозиция "Сладки сънища"

Снимки

Аромакомпозиция "Сладки сънища" 10мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

11,49 лв.
Аромакомпозиция "Сладки сънища"

Подробности

Аромакомпозиция "Сладки сънища" - Цветен, цитрусов, сладък аромат. Подходящ за употреба преди сън.

Как се ползват:
АРОМАТЕРАПИЯ: Поставят се 1-2 капки в аромалампа или директно се накапват върху естествен материал.
В БАНЯТА: Поставят се във ваната, във ваничка за крака или във сауната.
АРОМАТИЗАЦИЯ НА ПОМЕЩЕНИЕ: накапване във филтъра на климатика или във водата на прахосмукачката(3-4 капки).


Етеричните масла на VIV създават настроение

Кой не обича приятните аромати, които омайват?! Обонянието е едно от най-силно развитите ни сетива. И е непогрешим индикатор за спомени. Чрез миризмите ние изпитваме физически и емоционални преживявания, които ни отвеждат в различни състояния и могат да лекуват. Именно това са използвали древните, когато са открили терапевтичното влияние на етеричните  масла върху човека и са започнали да го прилагат още в древен Египет, Индия, Китай и Гърция, и до днес. Още се пази рецептата на Клеопатра при безсъние...

Етеричните масла се използват успешно като регулатори на емоционалните състояния, повлияват благоприятно нервната система и психиката, и се използват широко в козметиката. Ароматерапията, която е описана 1907 г., отново се връща на мода последните десетилетия като има все по-широко приложение.
Именно ароматите са тези, които омайват преди 6 години Пламен и Павлина. А резултатът днес е ателието им за Натурални ръчноправени сапуни Вив с етерични масла.

„Когато си имал тежък ден, искаш да се прибереш вкъщи и да се отпуснеш, но това не винаги те успокоява. Понякога не можеш да заспиш от напрежение. Не ти помага нищо, а етеричните масла ни въздействат леко, непринудено и за минути. Създават ни настроения“, казва Павлина. Така дошла и идеята на направят с ароматерапевта Валентина Славова няколко комбинации с чудни имена – „Любов“, „Усмивка“, „Памет“, „Релакс“, „Сладки сънища“, „Енергия“ и „Лазурно утро“. Всяко от тях създава различно настроение. Просто капвате няколко капки в аромалампа, върху естествена материя или върху кожата на ръката. Докато вдишвате аромата и разсъждавате над нещата, не разбирате как започвате да се чувствате различно.

Според Павлина, ароматните етерични комбинации са лесен, натурален и естествен начин денят ти да премине по-леко. Тя добавя, че свойствата им са добре познати и действието им не е ново.

Пригответе си аромалампа, парче дърво /дори шишарка/ или кърпа от естествена материя /вълна, памук/. Можете да използвате водната система на прахосмукачка, която ароматизира. Ако козметичният ви крем е без аромат, можете да разбъркате няколко капки в него. Или да капнете от маслото във ваната, докато си почивате след напрегнат ден. Важното е да изберете настроението, което искате и да се отпуснете за няколко минути, вдишвайки от ароматите.

Чрез обонянието, етеричното масло достига до мозъка за 20 секунди и оттам влияе върху целия организъм. Приложено локално върху кожата, достига до кръвообръщението за 2 минути, а до 20 минути и до всяка точка на тялото, а ефектът му е между 3 и 6 часа.

Ако не вярвате на тези медицински изследвания и искате да се убедите сами, си изберете настроение и си го създайте у дома с етеричните масла на ВИВ.

Допълнителна информация

Производител Терацо ЕООД
Търговска марка Viv
Продуктов № 281125
Количество 10ml

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Аромакомпозиция "Сладки сънища" 10мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена