Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био белени домати

Снимки

Био белени домати 400г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

2,99 лв.
БиоБез глутенВеган

Подробности

• Расли на слънце
• Не са третирани с пестициди
• Италиански, качествен и вкусен сорт
• Цели и белени, във вкусен доматен сок
• Без подправки и сол

ЗАЩО ГИ ПРАВИМ?
С белените цели домати продължаваме да развиваме био доматената линия на harmonica. Био целите домати са без конкуренция в магазина – не съществуват почти био домати на рафта. А това е още една тяхна форма след пасатата.

Искаме да обогатим асортимента от доматени продукти с нашите италиански партньори Gestal. Убедени в качеството на техните доматени пюре и пасата, планираме всяка година да добавяме по един продукт към harmonica зеленчуковото семейство, за да има био алтернатива на доматите в магазина.

ИСТОРИЯТА
Италианците разбират от домати. Това е ясно на всички. По света съществуват над 2000 вида от този плод (всички знаете, че доматът е плод, нали?), но нашите партньори Семейство Симинетти отглеждат сочни и вкусни домати от три поколения. Най-добрите сортове, подходящи за консервиране.
Доматите, които ползваме за продуктите на harmonica, са локално отгледани, расли на открито, не в парник, гледани под италианско слънце, без химически торове и пестициди, изцяло био и с дългогодишни традиции в производството.
Гледат се в близост до самата консервна фабрика – а това знчи, че не се замразяват, за да се транспортират надалеч, не пътуват дълго време, а директно минават към консервиране.
Компанията е семейна – три поколения от семейството се занимават с гледане на домати.

ОСНОВНИ СУРОВИНИ
Италиански био домати, гледани от три поколения.

КЪДЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА?
Понтиния е малка китна италианска провинция, Южна Италия.

КЪДЕ И КАК СЕ ПРЕРАБОТВА?
Понтиния, Италия, 70 км от Рим. Събират се само най-узрелите домати, измиват се, минават през гореща вода за секунди, за да слезе по-лесно кожата им, белят се, пълнят се автоматично в консервите на поточна линия и се затварят в собствен сок.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС
Над 40% от производството идва от собствени насаждения, а останалите – от локални фермери-партньори. Управляват целия цикъл етапи на производството – от избора на семена, отглеждането, до преработката и опаковането, за да има проследимост и контрол върху суровината.

Допълнителна информация

Производител БИО БЪЛГАРИЯ ООД
Търговска марка HARMONICA
Продуктов № 120717
Нетно количество 400g
Държава производител България

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био белени домати 400г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате