Био чай за деца ябълка и анасонов исоп 36г

HOLLE BABY FOOD AG

9.49лв

БиоБез консервантиБез оцветители

  • Описание

  • Допълнителна информация

Подходящ за деца от 3 години, неподсладен. Свежа и ароматна смес от внимателно подбрани органични плодове и билки. 100% органични съставки - без изкуствени овкусители, оцветители и консерванти.

Анасоновият исоп е твърда, изправена, листна билка, състояща се от характерни квадратни дръжки, плоски листа и сезонни цъфтежи. Известен също като исоп от сини гиганти, ароматен гигантски исоп и мента от женско биле той е бил използван от местните племена в Северна Америка в продължение на векове като лечебна съставка за успокояване на симптомите, свързани с обикновената настинка, и като помощно средство за храносмилането. Лечебните му свойства и ароматът му се сравняват с тези на женшена. През 2019 г. анасоновият исоп е отличен като билка на годината от Международната билкова асоциация. Годишната награда подчертава билки, които са признати за декоративни, кулинарни или лечебни качества, а анасоновият исоп се счита за изключителен и в трите категории.

Указание за употреба: поставете едно пакетче чай в чаша (200ml) и залейте с вряла вода. Оставете да се запари за 5-10 минути.

За студен чай: залейте едно пакетче чай със 100ml вряща вода и оставете да се запари. След това долейте с 500ml студена вода и добавете пресен лимон, мента и кубчета лед.

Съхранение: в затворена опаковка на сухо и хладно място.


Holle

Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.