Balev Bio
Балев Био Маркет

Био чай лимон и джинджифил 15 бр., 30г

ONLY NATURAL PRODUCTS LTD

Балев Био Маркет

5.99лв

Био
  • Описание

  • Допълнителна информация

Чудесна балансирана инфузия комбинираща джинджифил и пикантна лимонена трева, лимонени кори и лимонена мирта. Без кофеин.

Енергична и затопляща смес, комбинирана с натурален джинджифил и лимон. И двете съдържат високи нива Витамин C. Джинджифилът облекчава гаденето, намалява възпалителните процеси и подобрява храносмилането, което може да намали подуването на корема след вечеря. Тази смес е подходяща за тези които харесват чай от лимон или джинджифил, тъй като има пикантността на джинджифила и прекрасния цитрусов вкус и аромат от лимонената кора.

Начин на приготвяне: Използвайте 1 пакетче за 1 чаша или 2 пакетчета за по-голяма чаша, изсипете прясно сварена вода и оставете чаят да се запари за 4-5 минути, за да могат екстрактите да освободят всички свои ценни етерични масла и аромат.

Предложение за приготвяне: Можете да направите една кана студен чай, като запарите шест чаени торбички в една чаша вряща вода. Долейте в една кана с две чаши охладена минерална вода, лед и добавете захар или мед по желание.

Съхранение: На сухо и прохладно място.