Био хранителна добавка Оракул 200г

Ancestral Superfoods

40.49лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Силата на ума

Оракулът е ключът към по-добро съсредоточаване, възприемане и разбиране на разнообразната информация, която ни обгражда ежедневно. Използвайки Oracle ще достигнете едно ново ниво на яснота и схващане за света, ще видите нов ъгъл на възприятие, помагайки на своя мозък да остане в кондиция и отлична форма.

Оракулът ще ви помогне да съхраните своите когнитивни и ментални способности, които са от първостепенно значение в натовареното ежедневие.

Oracle e пълноценна функционалана храна със следните свойства:

• Е продукт с богато съдържание на минерали, баластни вещества и важни ензими
• Има благотворен ефект върху нивата на холестерол
• Съдейства за възстановяване на микробиома
• Благоприятства обмяната на вещества и оказва анти-ейдж действие
• Доставя енергия и тонус от природни елементи
• Подпомага концентрацията и когнитивните функции
• Има високо съдържание на GABA – гама аминобутирова киселина, естествено средство за подкрепа на нервната система и по-добра умствена концентрация

Всички продукти на Ancestral Superfoods са сурови, покълнали, ферментирали и биосертифицирани.

Кои са ключовите съставки в Oracle?

• Mикс от покълнали и ферментирали семена, зърнени и бобови култури на прах (83,9%)
• Сушени плодове и коприва на прах
• Покълнали и ферментирали трици от коноп и златно просо
• Пробиотичен комплекс
• Множество ензими
• Естествена GABA (Гама аминомаслена киселина)

Една опаковка съдържа 20 порции.

Каква е дневната препоръчителна доза Oracle?

Препоръчват се минимум 10г на ден, като това се равнява на една супена лъжица или едно саше.

Кога е най-подходящото време за прием на Oracle?

Продуктът може да бъде част от пълноценна сутрешна закуска или междинно хранене, смути и лека вечеря.

Примерна рецепта: 1 супена лъжица от “Oracle” + 100-150г плод (банани и киви) + 700мл течност (фреш, соево или оризово мляко). Разбийте добре с блендер и консумирайте.

Може ли Oracle да се приема на гладно?

Да, няма проблем.

Как да получа добра консистенция при употреба на Oracle?

Поради съдържащите се неразтворими фибри, не е подходящо да използвате продукта с вода. Той е предназначен за употреба с течности като прясно изцедени сокове, смутита, ядкови млека, кисело мляко и дори дресинг за салати.

Какво влияние оказва приемът на Oracle върху други медикаменти?

Приемът на Chieftain не взаимодейства и не влияе на други лекарствени медикаменти, тъй като това е функционална храна с натурален произход, а не добавка или лекарство.

Защо Oracle е суперхрана?

Оракулът е холистична и синергична формула от съставки, предназначени за запазване на когнитивните и ментални способности, както и за подобряване на имунната защита.

Това е възможно благодарение на множество полезни съставки като минерали, баластни вещества, GABA киселината, покълналите и ферментирали семена, които са над 80% от формулата на продукта.

Съдържащите се в Оракула ценни семена и култури на прах, както и сушени плодове, оформят неговия отличен хранителен профил и го поставят в категория „супрехрани“ наред с Жрицата и Вожда.

Може ли да се приема Oracle при психическа преумора, стрес и натовареност?

Да, Oracle е предназначен да подсили менталните способности и капацитет на динамичния човек, който търси баланс между множество ангажименти и добра кондиция. Поради съдържанието на естествена GABA, Oracle подпомага възстановяването, както и релаксацията в следствие на физически и психически стрес.

Една от специфичните роли на гама аминомаслената киселина е, че тя действа като невротрансмитер във вашия мозък. След като тя се свърже с точните рецептори предизвиква успокояващ ефект, който е от съществено значение за хора под високо напрежение, натовареност и стрес. Тази киселина все по-често е част от формулите на хранителни добавки, предназначени за овладяване на тревожност, безпокойство, високо кръвно налягане, безсъние и умора.

Oracle подходяща ли е за прием от деца и подрастващи?

Да, не само е подходящ, а дори е препоръчителен, тъй като е функционална храна и може да се използва като добавка към смути, шейк, десерт или салатен дресинг.


За Ancestral Superfoods

Ancestral Superfoods са покълнали и ферментирали функционални храни, които са богати на лесно усвоими хранителни елементи. По този начин подпомагат имунната система и обмяната на веществата, като част от едно балансирано и здравословно хранене.

Всички наши продукти са био сертифицирани, веган, сурови, алкални, обогатени с пробиотици от 100% растителен произход и направени от внимателно подбрани зърнени храни, които естествено не съдържат глутен.

Подходящи за всички, които искат да добавят доза здраве в своето ежедневие, както и за вегани, вегетарианци и активно спортуващи.