Balev Bio
Балев Био Маркет

Био кафе еспресо Dabov 200г

БИО БЪЛГАРИЯ ООД

Балев Био Маркет

12.99лв

БиоВеганБез глутенБез ГМО
  • Описание

  • Допълнителна информация

100% ароматна арабика от био ферми в Хондурас. Кафето от „Harmonica & Dabov” е наистина „специално”. То се събира ръчно от подбрани био ферми, изпечено е за нас в собствената пекарна за гурме кафе на “Dabov” и е пакетирано в рамките на 1 час след изпичането му, за да запази своите качества. Носи аромат на череши и малини и завършва с богат и сладък послевкус. Тялото е плътно и кремообразно. Специалната селекция „еспресо” от смляни зърна арабика е подходяща за приготвяне с джезве или класическа кафе машина.

Качества

Прясно изпеченото кафе има характерен плодов аромат, а сладкият му послевкус е типичен за сортовете, отгледани в Хондурас. Всяка чашка от специалното кафе е сложна и разнообразна комбинация от над 800 ароматни компонента.

Как се прави

Специалното кафе от „Harmonica & Dabov” се отглежда в контролирани био ферми от най-добрите региони по света. Производителите берат узрялото кафе ръчно, след което то се изпича и смила в собствената пекарна на Йордан Дъбов. Готовото кафе се пакетира в специална опаковка, която защитава неговите качества за по-дълго.