Био картофен снакс със сметана и лук 85г

Organique

3.69лв

Био
  • Описание

  • Допълнителна информация

И сметаната, и лукът са от органично производство, което означава, че са чисти и не съдържат токсични вещества, като повечето си конвенционални събратя. Снаксът се усвоява лесно от организма и можете да сте спокойни, че няма да натрупате излишни килограми.

Снаксът може да бъде едновременно вкусен и здравословен!

Хора от всички възрасти се изкушават от златистите, хрупкави парченца тънко нарязани картофки. Всички обаче знаем, че снаксът не е полезен, тъй като е пържен и е доста калоричен. Ще попитате защо и ние вече предлагаме от тези изкушаващи ни, но все пак вредни вкусотии. Отговорът е, че ние открихме здравословна алтернатива и на това иначе вредно изкушение. Това, което ни очарова първо е вкусът – този снакс по нищо не отстъпва на снакса, с който сме свикнали. Вкусът е дори по-добър, снаксът е хрупкав и се предлага в четири разновидности с различни подправки. А най-хубавото е, че той дори е полезен. Говорим за органичния печен снакс с марката Organique!

Защо снаксът Organique е здравословен?

Да започнем с начина на приготвяне. Първо, снаксът Organique не е пържен! Внимателно изпечен е със слънчогледово олиo при ниски температури, запазвайки невероятния вкус на продукта и неговия минерален състав. Този снакс може да се похвали с 60% по-ниско съдържание на мазнини.

Вкусови качества

Вкусът на продуктите Organique разбива всички твърдения, че здравословната храна не е вкусна. Ако го сравните с традиционния снакс, трудно можете да направите разликата. А производителите дори са се погрижили да предложат четири различни вкуса, с което повечето от нас са свикнали.

Предимствата на Organique пред пържените снаксове

Снаксовете Organique са без глутен и са подходящи за болните от цьолиакия. За сметка на това те са богати на фибри, произведени са без консерванти и се характеризират с намалено съдържание на натрий. Това са поредните доказателства, че те са подходящи и здравословни за цялото семейство. Сертификати Какво ни гарантира, че снаксът Orgnaique е наистина здравословен? Освен, че всяка съставка има своето полезно действие, всичко това е подсигурено и от органичния произход на продуктите. Затова този снакс притежава Био сертификата на SK - BIO - 002, който гарантира чистия произход на съставките му.