Био кокосово капучино 330мл

GREEN COCO EUROPE MARKETING&VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

5.19лв

БиоВеганБез ГМОБез консервантиБез оцветители
  • Описание

  • Допълнителна информация

За директна консумация. Разклатете добре преди употреба.

Без ГМО и добавена захар, съдържа естествени захари. 100% Веган.

  Хранителни стойности   за 100ml
  Енергийна стойност   141kJ/ 34kcal
  Мазнини   2,1g
  - от които наситени мастни киселини   1,8g
  Въглехидрати   3,2g
  - от които захари   1,9g
  Белтъци   0,5g
  Сол   0,11g

Изображението върху опаковката е символично.

Съхранение: на сухо и хладно място.


За продуктите на Green Coco:

100% органични, хипоалергенни, без ГМО, без консерванти или оцветители, с въглеродо-неутрално производство, богати на минерали, леки и освежителни, направени изцяло от млади кокосови орехи.

Традицията в Азия и Южна Африка е да се пие сока само от млади кокосови орехи, който често е наричан „сок на живота“. За Вашето тяло, душа и цялостно благоденствие.

От 2002г. насам фирмата е разработила и патентовала сложен процес за пълнене и производство, за да Ви донесе автентичното вкусово изживяване на сорта кокосов орех, който е вероятно да намерите на някой от безбройните плажове по света – пакетиран и в центъра на Европа.

В кокосовия сок на Green Coco няма добавени консерванти и за PET бутилките и Elpak опаковките не се използва ултра-високо-температурна обработка (UHT). Прилагат се специални филтърни технологии и студено асептично пълнене.

Д-р Антонио Мартинс е получил множество награди, като първо място в Наградите за Най-добър Вкус 2007 на Английската Гилдия на Изисканите Храни, награда за Иновации в Напитките 2008, Златен медал за свежи идеи от Международното Изложение на Храни и Напитки (IFE) 2007, както и много други през 2012 и 2013.

Процесът на производство на някои продукти е въглеродо-неутрален, което може да се определи по логото „моят климат“ върху горната страна на опаковката.

Вашето вкусово изживяване е резултатът от интензивни разработки и усилия, които се простират повече от десетилетия, за да Ви донесат възможно най-доброто качество и вкус.