Био крем за бръснене Men Active 75мл

Speick

12.99лв

ВеганБез глутенДерматологично тестванБез лактозаБез консервантиБез оцветители
  • Описание

  • Допълнителна информация

Силно ефективните, висококачествени активни съставки в серията Men Active на Speick подпомагат жизнените функции на кожата по най-добрия възможен начин. Продуктите предлагат дълготрайна хидратация и устойчива защита от вредните влияния на околната среда, като в същото време оптимизират естествения баланс на кожата. Подходящи са и за чувствителна кожа.

Продукт са подходящ за вегани и са дерматологично и алергологично тествани.

Релаксира кожата за гладко бръснене. Направен от истински сапун с успокояващ екстракт от тръстика и допълнителни растителни съставки. Този крем се разпенва чудесно, позволявайки на острието на бръснача да се плъзга гладко върху кожата.

Всеки Speick продукт съдържа хармонизиращ екстракт от алпийски шпайк, добит чрез биологично регулирано диво отглеждане.

Сертифицирана натурална козметика (COSMOS): 100 % без изкуствени аромати и оцветители, консерванти, силикони, парабени и минерални масла. Веган. Без глутен и лактоза. Дерматологично и алергологично тестван.

Употреба: Намокрете лицето и четката за бръснене, сложете няколко точки крем по лицето и разнесете с четката до получаването на кремообразна пяна.

Кремът за бръснене се кристализира при пиковите летни температури над 30°C / 86°F. С леко охлаждане възвръща течната си консистенция без да губи качествата си.