Био лешников крем 250г

Rigoni di Asiago

8.99лв

БиоБез палмова мазнина

  • Описание

  • Допълнителна информация

Nocciolata Bianca съдържа 30% лешници (първа съставка), мляко и какаово масло и 45% по-малко захар от средния лешник, разпространен на пазара. Създаден е през 2018 г., за да отговори на нуждите на съвременния потребител: целия аромат и по-малко захар, за естествена закуска! Той е 100% органичен, без палмово масло и е без глутен.

  Хранителни стойности   за 100g
  Енергийна стойност   2234 KJ/535 kcal
  Мазнини   32g
  - от които наситени мастни киселини   46g
  Въглехидрати   6,9g
  - от които захари   0,77g
  Белтъци   13g
  Сол   0,9g

За Rigoni di Asiago

От 1923 г. насам Rigoni di Asiago извършва производствена и търговска дейност в областта на хранителната индустрия, като предлага продукти с изцяло органичен произход.

Компанията стартира с традиционно производство на мед, като през годините успешно разширява своето портфолио с конфитюри Fiordifrutta, натурален подсладител Dolced? и лешников крем с какао Nocciolata. Всички тези висококачествени продукти са сред най-продаваните в Италия.

Вече 15 години Rigoni di Asiago управлява свой затворен цикъл. Компанията контролира всички работни процеси, като се започне от отглеждането на суровините и се стигне до пакетирането на крайния продукт.

Тъй като е в постоянно търсене на съвършенство, Rigoni di Asiago има своя собствена лаборатория, която извършва постоянна проверка на качеството на органичните продукти във всички стадии на производство, като това позволява разработването на иновативни и модерни технологии.

Висококвалифицираните специализирани служители изследват суровините както по време на обработка, така и след като материалите са вложени в крайния продукт. Външни независими лаборатории извършват над 100 анализа всяка година.

"Ние използваме само плодове и суровини с органичен произход. Щателните проверки и съответните сертификати гарантират безупречно качество. Така Rigoni di Asiago пази автентичността на марката, предлагайки винаги вкусни и натурални продукти".