Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био орс

Снимки

Био орс 80 бр. х 450мг

Оставете коментар

Наличност: В наличност

35,99 лв.
Био

Подробности

От брашно от гроздови семки с намалена масленост. За здрави клетки.

Био орс - капсули. От брашно от гроздови семки с намалена масленост. За здрави клетки.

Олигомерните процианиди, накратко ОПЦ, са биофлавоноиди - едни от най-ефективните антиоксидантни вещества в природата. В продукта са включени антиоксиданти като екстракт от семки на грозде и от кора на линия и натурална аскорбинова киселина. Получената синергична комбинация притежава следните no-важни здравословни характеристики:Антиоксидантен ефект, който е важен елемент, подпомагащ профилактиката и лечението на заболявания като сърдечно-съдови, злокачествени, имунодефицитни, автоимунни, болести на стареенето и пр. Забавяне на атерогенните процеси и благоприятно повлияване на възпалителните и алергични реакции.Укрепване на стените на кръвоносните съдове, намаляване на капилярната ригидност, с което допринася за резистентност към: мозъчен инсулт и различни контузии, поява на разширените вени, риск от флебит и оток на долните крайници, предотратяване образуването на язви по кожата и лигавиците, подобряване на кожния тургор и спомага за еластичност. Предотвратяне образуването на язви по кожата и лигавиците, подобряване на кожния тургор и спомага за еластичност.

Спомага за ограничаване прогресията на диабетната ретинопатия и увеличаване на зрителната острота.Стимулиране обучението, запаметяването и възпроизвеждането на заучената информация.Благоприятно повлиява процесите на ставната гъвкавост, възпалението и възстановяването след травми.Подпомага преодоляването на проявите на синдрома на детска хиперактивност, псориазис, множествена склероза и автоимунни заболявания.Редуциране на неблагоприятните последствия от стреса и осигуряването на изразен подмладяващ ефект.

Допълнителна информация

Производител RAAB VITALFOOD GMBH
Съставки брашно от гроздови семки с намалена масленост* 54% (243 мг / капс.), концентрат от гроздови семки* 22%, глазиращ агент: хидроксипропил метил целулоза, ацерола на прах*, противослепващ агент: силициев диоксид
*от контролирано био производство.
Продуктов № 270057
Нетно количество 80 бр. х 450mg
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био орс 80 бр. х 450мг

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена