best_seller

Био оризови топчета с бял шоколад и малина 50г

БИО БЪЛГАРИЯ ООД

best_seller

2.99лв

Био
  • Описание

  • Допълнителна информация

Общото между всичките продукти на Хармоника, както и техните оризови топчета е минимална намеса в преработката, грижа за почвата, водата и биоразнообразието чрез методите на биологичното земеделие, изключително внимание към качеството, за да се запази истинския вкус, и са създадени с много грижа и уважение.

Най-новите им шоколадови вкусотии са вече факт – оризови, хрупкави, нежно тунквани, в две разновидности – с млечен шоколад и черен (веган).

Произвеждат топчета в „Олимпия 59“. Направени са само от ориз (оризов грис) и малък процент (7%) какаов прах, екструдират се и след това пътуват към другите на партньори от „Гама“ за шоколадовото тункване.

Потапят се в шоколада на Harmonica (който правят с Гайо), в случая млечен. Самото тункване като процес включва разтапяне на шоколада на водна баня до около 50 градуса, поставяне на топчетата в специален барабан и изсипване на шоколада върху тях на бавни „порции“. Самото тункване отнема около 8 часа, след което топчетата се оставят да починат и да стегне шоколада за около 24 часа.

  Хранителни стойности   за 100g
  Енергийна стойност   2195kj/ 526kcal
  Мазнини   30,8g
  - от които наситени мастни киселини   20,4g
  Въглехидрати   58,3g
  - от които захари   44,1g
  Белтъци   2,4g
  Сол   0,2g