Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био пчелна пита липа

Снимки

Био пчелна пита липа 340г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

17,99 лв.
Био

Подробности

Пчелна пита BioComb Липа се събира от най-чистите планински райони на България

Пчелните пити се изрязват ръчно, опаковат се без каквото и да е допълнително третиране или преработка. Това е най-чистата, натурална форма на мед. Естествено в тези пчелни пити няма никакви мазнини, холестерол и глутен. BioComb е натурален продукт, който идва директно от кошера на тези уникални създания - пчелите. Пчелните пити BioComb съдържат всички естествени ензими, аминокиселини, полени, витамини и минерали.

Сложният химически състав на Акациевият мед обуславя ненадминатите му лечебни свойства. Медът от Акация съдържа около 400 различни вещества и съединения, които са жизненоважни за човека за пълноценната активност на организма. Безценната комбинация на витамини и други важни вещества води до лечебния ефект на меда от липа. По-специално, той включва повече от 40 различни микро и макроелементи, като калий, калций, сяра, мед, йод, алуминий, никел, фосфор, хлор, магнезий, манган, цинк, кобалт и др. Със своите изключителни лечебни свойства и прекрасен мек аромат, той е идеалният семеен хранителен и уелнес подарък.

Ако искате да изненадате някой, поднесете му това натурално късче от истински чистата природа на Балкана. В нея пчелите са оставили частица от своята душа и безгранично трудолюбие.

Всяка хапка от тази пчелна пита ще изпълни устата ви с неповторимия аромат и сладост на Липов мед.

Във всяка кутийка има питка, която съдържа около 360 перфектно изработени от пчелите шестоъгълни килийки, акуратно запечатани и пълни с ароматен Липов мед. Питките са внимателно изрязани на ръка, под строг контрол на качеството. Поставени в кутийките, те се съхраняват в специални складове, чакайки да достигнат до вас. Нивата на температура и влажност са строго контролирани, за да се запазят здравословните и хранителните свойства на BioComb.

  Хранителни стойности  за 100g
  Енергийна стойност  320 kcal, 1339 kJ
  Мазнини  0g
  Протеини  1,67g
  Въглехидрати  80g

Допълнителна информация

Производител Пастили ООД
Търговска марка BioHoney
Продуктов № 130222
Нетно количество 340g

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био пчелна пита липа 340г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате