Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био прясно мляко Хармоника 3,6%

Снимки

Био прясно мляко Хармоника 3,6% - 500мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

2,79 лв.
Био

Подробности

Млякото е от био ферми


Млякото се добива от семейни биологични ферми в балкана над Троян, в сърцето на планината. Независимо от сезона, кравите прекарват всеки ден в разходки по старопланинските поляни. През лятото се хранят в тучните пасища, пълни с много ароматни билки. През зимата пък се хранят основно със специална, приготвена през лятото от фермерите смес, която се съхранява, като й се придава лека ферментация, за да не се използват консерванти.

Млякото е с минимална преработка


Издоеното мляко се извозва до мандрата ни в Мало Бучино, където се приготвя по традиционна технология. Най-важният принцип, на който държим при обработката, е да съхраним полезните съставки – витамини, минерали и белтъци. Затова го пастьоризираме на възможно най-ниската температура – 90 градуса, след което е готово за консумация.

Млякото е нехомогенизирано


Почти всички млека на пазара преминават през процес на хомогенизация. Това означава, че мазните частици в млякото се разбиват, така че да не се усещат. Според нас това променя естествената плътност на млякото и затруднява организма при усвояването на мазнината. За това, не хомогенизираме нито един продукт, а го оставяме в естествения му вид. Това носи и допълнителен чар на продуктите, защото се получава плътен и хубав каймак, а в млякото се усещат нежни бучки масло.

Млякото е с кратка трайност


Максималната му трайност е пет дни. Побързайте да го сложите на студено, след като го купите, защото на топло много бързо се развиват процесите, които го развалят.

Пастьоризирано

Допълнителна информация

Производител БИО БЪЛГАРИЯ ООД
Търговска марка HARMONICA
Съставки Биологично сертифицирано краве МЛЯКО
Продуктов № 020019
Нетно количество 500ml
Държава производител България

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био прясно мляко Хармоника 3,6% - 500мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена