Balev Bio
Балев Био Маркет

Био сурови белени бадеми 70г

NOBERASCO S.P.A.

Балев Био Маркет

6.29лв

БиоСуров продукт
  • Описание

  • Допълнителна информация

Наричани "кралски плод", невероятно вкусните бадеми отдавна са почитани като въплъщение на здраве и красота. Бадемите са най-богатият източник на белтъци (протеини) и хранителни влакнини (фибри) сред ядките. С високо съдържание на Витамин Е. Поради процеса на бланширане, беленият бадем е много по-мек по структура и вкус от кафявите бадеми.
  Хранителни стойности  за 100g
  Енергия  2491kJ/ 602kcal
  Мазнини  51g
  - от които наситени мастни киселини  8,2g
  Въглехидрати  5,8g
  - от които захари  4,6g
  Белтъци  25g
  Сол  0,03g
  Влакнини  10g
  Витамин Е  15mg (125% РКП**)
*% – Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400kJ/ 2 000kcal). Опаковката съдържа около 2 порции. Съхранение: на сухо и хладно място, защитено от светлина и източници на топлина. Пакетирано в защитна атмосфера.

За Noberasco

Фирма Noberasco е създадена през 1908г като малка семейна компания. Днес е пазарен лидер в Италия, вече 4-то поколение и разполага с най-модерното предприятие за производство. Основна цел са иновациите свързани с непрекъснато подобряване на качеството на продуктите. Мисията на фирмата е свързана с гаранция за високо качество на продукта, дълго време след прибиране на реколтата, без да се нарушава хранителната стойност, за да може да се консумира през цялата година и по всяко време на деня.