Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био вино розе Малбек

Снимки

Био вино Розе Малбек 750мл

Оставете коментар

Наличност: В наличност

9,99 лв.
Био

Подробности

РЕГИОН: Част от лозовите насаждения на "Катаржина Естейт" се отглеждат биологично и се намират на около 15 km от избата в с.Белица. Местността в която е нашето био лозе е разположена на около 6 km от гр. Любимец в подножието на Източните Родопи и е малка, специфична част от големия южен винарски район "Тракийска Низина".

КЛИМАТ: В климатично отношение района на с. Белица, принадлежи към Континентално – Средиземноморската климатична област, Южнобългарската климатична подобласт със Средиземноморско влияние и Долномаришко – Долнотунджанския климатичен район. Региона се
характеризира с мека зима, дъждовна пролет, сухо и горещо лято и топла есен - това предразполага за достигане на оптимална зрялост на гроздето.

ПОЧВА: В границите на нашето биологично лозе са установени. Излужени канелени горски почви (Chromic-eutric cambisols), Силно ерозирани канелени горски почви плитки (Eutric regosols) и Лесивирани канелени горски почви (Chromic luvisols).

ГРОЗДОБЕР: Ръчен гроздобер в касетки, внимателно селектиране на гроздето.

ВИНИФИКАЦИЯ: Гроздето се преработва по технология, която включва темперирането му в
хладилна камера за 20 часа до температура 10 - 12⁰C, сортиране, ронкане, смачкване, отцеждане и пресоване. Следва бистрене на мъстта и алкохолна ферментация при температура 14-17 ˚С.

СОРТОВ СЪСТАВ: Malbec -100%

АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13.00 vol %.

ЗРЯЛОСТ НА ГРОЗДЕТО: 21,7%

ДЕГУСТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Фин светлорозов цвят с виолетови нюанси. Аромат на ванилия и червени плодове. Вкусът на виното е балансиран, фин, с плодов вкусов аромат, умерена свежест и запомнящ се финал.

СЪЧЕТАВАНЕ НА ВИНОТО С ХРАНА: Виното се съчетава много добре със свежи салати, с плодове, пресни сирена, морски риби и плодови десерти.

ТЕМПЕРАТУРА НА КОНСУМАЦИЯ: 14⁰-16⁰C

ЗА БРАНДА:
С това вино си поставихме за цел да разкрием максимално тероара. Съчетахме превъзходна земя, климат и всеотдаен екип, като гаранция за едно голямо вино за тези, за които истинското преживяване се крие в откриването на нови и неподражаеми вкусове.

Допълнителна информация

Производител Katarzyna Estate
Търговска марка Callisto Bio
Продуктов № 180177
Нетно количество 750ml
Държава производител България
Страна на произход България

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био вино Розе Малбек 750мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена