Balev Bio
Балев Био Маркет

Био витална гъба - кордицепс милитарис екстракт 60 капсули x 465мг

PILZE WOHLRAB GMBH & CO. KG

Балев Био Маркет

59.99лв

Био
  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Предназначение: Допринася за нормалната функция на имунната система, допринася за нормални нива на кръвната захар.

Гъба Кордицепс Милитарис

Кордицепс (Cordyceps), наричан още и Рачи крак, Рача нога, e от рода на торбестите гъби. Те са паразитни гъби. Кордицепс Милитарис са ценен източник на много фитонутриенти (растителни химикали). Смята се, че предоставят набор от терапевтични ползи и поддържат добро здраве. Традиционно, гъбите кордицепс са използвани като афродизиак, подобрител на енергия и за лечение на респираторни заболявания.

Значение за Природолечението

• Кордицепс се използва за подсилване на имунитета, действа като антивирусен агент. • Помага за контролирането на кръвната захар и опазването на черния дроб и бъбреците.

Прием и Стойности

Препоръчителен дневен прием: 2 пъти по 1 капсула дневно с чаша вода преди или след хранене. Дневният прием осигурява** (2 капсули): био екстракт от гъби 700mg, био ацерола на прах 40mg. **Според Директивата на ЕС за хранителните стойности. Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.