Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Био витална гъба - рейши

Снимки

Био витална гъба - рейши екстракт 60 капсули x 350мг

Оставете коментар

Наличност: В наличност

59,99 лв.
БиоБио

Подробности

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Предназначение: Допринася за нормалната сърдечна функция.

Рейши Ганодерма


Гъбата рейши първоначално идва от Азия, въпреки че също расте и в горите в Европа. В народната медицина на Източна Азия, божествената гъба на дълголетието Рейши и до днес е популярен лек, както е било и преди над 4000 години. Тя е била издигната в култ, дори е обожествявана като небесна сила. Днес според редица билкари тя е един от най-добрите методи за дълъг и здрав живот.

Гъбата рейши е одобрена като лекарство против рак в Япония. Рейши също така е един от най-старите символи за благосъстояние в някои азиатски държави.

Тя е почти изключително култивирана за преработка в продукти от лекарствени гъби. Над 4 милиона души редовно консумират Рейши! От всички известни лекарствени гъби, тя има най-широка гама ефекти. Това е в добавка към установените количества високо ефективни полизахариди и тритерпени.

Рейши има горчив вкус, поради което често се приготвя под формата на екстракт или като чай.

Рейши се счита за една от най-полезните гъба на Изтока заради липсата на нежелани странични ефекти, многото положителни здравословни качества и изключително широкото действие.

Значение за Природолечението


• Наскоро извършени научни изследвания потвърждават, че Рейши има положителен ефект върху високото кръвно налягане, нарушения на кръвообращението и артеросклероза, както и за регулацията на мазнините в кръвта и нивата на кръвната захар. Това може да се дължи на тритерпени, които са в изобилие в тази лекарствена гъба. Тя също инхибира освобождаването на хистамин и затова Рейши се използва успешно при лечението на алергии. Тази гъба също разгръща своите изключителни ефекти при задух, астма, бронхит, невродермит и много други кожни заболявания.
Това води до подобряване на херпес зостер, умора, фибромиалгия и оплаквания при менопауза. Тази лекарствена гъба може да повлияе на мигрена, нарушения на съня, нервна слабост, безпокойство и тревожност, като някои от веществата в нея имат релаксиращи и успокояващи ефекти върху централната нервна система.

• Клиничните проучвания с пациенти потвърждават положителния ефект върху сърдечно-съдовата система. Учените са открили компонент в екстракта от гъбата, който подобрява приемането на кислород от кръвта и подобрява притока на кръв, следователно отчетливо повишава ефективността на сърдечния мускул. Затова използването му се препоръчва като естествено средство за лечение на сърдечна слабост, заболявания на коронарните съдове, сърдечни аритмии и профилактика срещу инфаркт.

• Тази гъба има забележителна способност за подобряване на имунната система. Традиционно Рейши се препоръчва за лечение на множество заболявания на черния дроб като хепатит А, Б и В и за укрепване на черния дроб. Също така е доказано ефективна за лечение на инфекции, както и автоимунни заболявания. Била е използвана напълно успешно в продължение на десетилетия в комбинираното лечение на рак на стомаха, черния дроб, белите дробове, кожата, мозъка, бъбреците и панкреаса. Също така намалява страничните ефекти от химиотерапия и облъчване.
Изследванията също показват ефективност при детоксикация и в частност защитна функция при хронично замърсяването на околната среда, особено в случай на злоупотреба с никотин. По този начин симптомите на заболявания, свързани с тютюнопушенето могат да бъдат значително намалени.

Прием на Био витална гъба - Рейши екстракт


Препоръчителен дневен прием: 2 пъти по 1 капсула дневно с чаша вода преди или след хранене.

Дневният прием осигурява** (2 капсули): био екстракт от гъби 700mg, био ацерола на прах 40mg.
**Според Директивата на ЕС за хранителните стойности.

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина.

Допълнителна информация

Производител PILZE WOHLRAB GMBH & CO. KG
Съставки Съставки в 1 капсула: 75,3% екстракт от гъби*, 4,3% ацерола на прах*, капсула: хидроксипропилметилцелулоза.
*от контролирано био производство
Продуктов № 270717
Нетно количество 28g ( 60 капсули)
Държава производител Германия
Страна на произход Германия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Био витална гъба - рейши екстракт 60 капсули x 350мг

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена