Био зелен чай лайм и джинджифил 35г

Cupper

6.89лв

Био

  • Описание

  • Допълнителна информация

Указание за употреба: налейте 250мл вода и оставете да заври. Изсипете я още докато ври върху пакетчето чай и оставете да се запари за 7-8 минути. Извадете торбичката и оставете да се охлади.

Съхранение: в затворена опаковка на сухо и прохладно място.


За Cupper

Първият чай Cupper е създаден през 1984 г. в кухня в Дорсет, малка провинция на южния бряг на Англия от съпруг и съпруга пленени от чая. Те искали да споделят любовта си към страхотния чай с обещание за етични източници естествено производство. Историята започва само с два сандъка с най-качествен чай Асам, продадени на местни магазини за здравословни храни и кафенета. Фирмата използва само най-чистите и висококачествени органични съставки за производството на чайове. Изберете пакетче чай, залейте и се насладете!

Зелени чайове

Зеленият, черният и бял чай идват от едно и също чаено растение Camellia sinensis. Различният цвят, различният вкус и съответните характеристики на трите вида чай се дължат на начина на обработка на събраните чаени листа. При зеления чай те се обработват чрез метод на сушене с пара, който запазва антиоксидантното им съдържание. Въпреки че всички чайове съдържат антиоксиданти, зеленият ги съдържа най-много под формата на катехини. Антиоксидантното действие намалява образуването на свободни радикали в организма, за което е известно, че причиняват увреждания на клетъчно ниво. Зеленият чай има много положителни ефекти върху тялото и здравето. Той съдържа множество биохимични съединения, включително полифеноли, кофеин, алкалоиди и витамини от група В. Зеленият чай има ободряващ, освежаващ и повишаващ концентрацията ефект. Ако искате да сте в безопасност е най-добре да изберете зелен чай с органично качество, при който се гарантира, че не съдържа пестициди или други химикали, а в производствения процес не се използват вредни вещества или замърсители, които по-късно могат да се разтворят в чая и да попаднат в тялото. За зелените чайове Cupper се използва само органичен зелен чай, така че нищо друго да не попадне във Вашата чаша освен добрите съставки и чистият вкус, който любителите на зеления чай познават.