favorite_product

Бото маска за лице, шия и клепачи с Черен хайвер 28г

LOGO-S B.V.

favorite_product

3.49лв

Без Парабени

  • Описание

  • Допълнителна информация

Бото маска за лице Dizao

Мигновено действие! 99.6% натурална. Без парабени и пропиленгликол.

Подмладяваща маска за лице с повдигащ ефект. Допринася за изглаждане на фините линии.

Как действа бото маската?

Екстрактът от черен хайвер е истински стимулант за подмладяване. Той благоприятства силният повдигащ ефект, укрепването на стените на кръвоносните съдове, значително подпомага ускоряването на процеса на обновяване на кожата, спомага за повишено образуване на колаген и еластин, както и за бързото възстановяване на кожата. С действие като на козметична инжекция, миорелаксиращият пептиден комплекс стимулира мускулното напрежение и благоприятства изглаждането на фините линии. Благодарение на ползотворният ефект от съставките в комбинация с хиалуроновия концентрат, контурите на лицето стават добре очертани и повдигнати, тенът по-ярък и свеж, кожата по-гладка и еластична. Редовното използване на маската благоприятства постигнето на стабилен подмладяващ ефект.

Употреба

Поставете маската върху предварително почистено лице за 15 минути. След това махнете и изплакнете лицето с вода. За най-добри резултати използвайте ежедневно в продължение на 5 дни, след това 1-2 пъти седмично.

Активни компоненти: Черен хайвер от есетра, хиалуронов концентрат (3 вида хиалуронова киселина), миорелаксиращ пептиден комплекс, морски колаген, екстракт от центела, екстракт от водорасли, витамини: B, C, E.

Внимание: Само за външно приложение. В случай на дразнене, преустановете употреба. Избягвайте директен контакт с очите. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Дръжте далеч от досег на деца.