Balev Bio
Балев Био Маркет
promo_product

Бото маска за очи с ботокс ефект 8г

LOGO-S B.V.

Балев Био Маркет
promo_product
34%
3.29лв
беше 4.99

Изтичащ срок на годност: 15.11.2021г

Без ПарабениБез ГМОБез глутен

  • Описание

  • Допълнителна информация

Маска за еднократна употреба. Допринася за изглаждането на мимическите бръчки. Без глутен, ГМО, парабени, силикон, токсини.

Стъпка 1: БОТО МАСКА с бото ефект. Бото маската за очи с биозлато благоприятства изглаждането на финните линии.

Ефект: Пептидният комплекс, който прониква в най-дълбоките слоеве на кожата с помощта на биозлато, спомага за подобряване на естествената красота, като отпуска мимическите мускули и допринася за изглаждане на фините линии под очите, носи максимална полза, като подпомага повишаването на колагена и образуването на еластин, и осигурява пълна наслада носейки приятна нежност докато маската е нанесена. Нетно количество: 8g Начин на употреба: Нанесете маската на добре почистена кожа за 15 минути. След което отстранете маската и изплакнете лицето с вода. За най-добри резултати използвайте маската ежедневно в продължение на 6 дни, след което 1-2 седмично.

Стъпка 2: БОТО СЕРУМ с биозлато.

Ефект: Повишава ефикасността на маската, като помага на нейните компоненти да проникнат в най-дълбоките слоеве на кожата и допринася за ефект на мускулен релаксант, който благоприятства бръчките да се изгладят. Нетно количество: 3g Начин на употреба: След като сте използвали Бото маската нанесете Бото серума, специално на мимическите бръчки. В зависимост от дълбочината и количеството на бръчките, използвайте Бото серума по-често ако е необходимо. Внимание: Само за външна употреба. В случай на дразнене, преустановете употребата. Избягвайте областта около очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с вода. Съхранявайте далеч от деца.