Чай за чисти бъбреци и пикочни пътища - насипен 75г

Проф. Цветков

13.49лв

Чай за чисти бъбреци и пикочни пътища - насипен
  • Описание

  • Допълнителна информация

Therapy TEA за чисти бъбреци и пикочни пътища на Проф. Цветков е девет компонентен билков чай.

Изключително ефективен при:

• нефролитиаза (камъни и песъчинки) на бъбреците и пикочните пътища
• след разбиване на камъни в бъбреците и уринарния тракт
• остри и хронични пиелонефрити и циститити
• повишава имунитета
• стимулира диурезата

Начин на приготвяне: Билковият чай трябва да бъде правилно приготвен, за извличани на максимална полза. Винаги използвайте прясна вода. В 1 литър вряща вода добавете 2 суп. л. чай. След 5 мин. изключете котлона. Оставете да се запари за 10 мин. Внимателно прецедете.Това количество чай е достатъчно за целия ден. Консумира се преди хранене или 2-3 часа след хранене. При обострени състояния е препоръчително да се изпива по 3-4 чаени чаши на ден, в продължение на 1 месец. Профилактичната доза е 2-3 чаени чаши чай в продължение на 2 месеца.

"Аз съм Поф. Д-р Митко Цветков специалист уролог- хирург

Освен хирургични и мидикаментозни методи в своята практика редовно прилагам билколечение.
С най-голямо удовоствие бих желал да ви представя моят девет компонентен билков чай. Създадох този лечебен билков чай в резултат от моята 45 годишна практика в лечение на заболявания на бъбрека, пикочните пътища, пикочния мехур и прстатната жлеза.

Във всяко едно пакетче чай билките са хомогенно разпределени в точно съотношение. За по-висока ефективност и улеснение на пациентите девет компонентната билкова смес произведохме в стандартизирани филтърни пакетчета. По този начин максимално се извличат полезните вещества от билките.

Чаят подобрява функцията на бъбреците и предпазва образуването на камъни и възпалителни заболявания на пикочо-половата система.

Ежедневния прием на този лечебен билков чай подобрява очистителната функция на бъбреците. При пациенти с завишени стойности на урея и креатенин оказва благотворно действие."