favorite_product

Чаша KeepCup Thermal Black 180мл

Keepcup

favorite_product

57.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

KeepCup са екологични чаши за многократна употреба с нетипична форма. Идеални за тези, които винаги са в движение, за пътуване, в колата или докато карате велосипед. Чашите са леки, удобни за държене в ръка, изработени от трайна и нетоксична пластмаса и стъкло. Уникалният им дизайн и разнообразни цветове ще ви откроят от тълпата.

Насладете се на вкуса на вашия чай или кафе в любимата си чаша. Идеята на австралийската компания е не само да създаде удобни и ефективни чаши, а да създаде функционална концепция, основана на екологията. С помощта на KeepCup вие давате своя принос към околната среда малко по-малко всеки ден.

Интересен факт е, че производството на една чаша KeepCup е необходимо същото количество материал, който би бил използван за производство на 20 чаши за еднократна употреба. Навсякъде по света, всяка минута около един милион чаши за еднократна употреба стигат до депото за отпадъци. За разлика от KeepCup, много от тях не могат да бъдат рециклирани. Решете този проблем - изберете KeepCup!

KeepCup Brew

ЗА ТЪРСЕЩИТЕ ЯСНОТА

Напарвени от темперирано калциево стъкло, чашите KeepCup Brew са създадени за едно премиум преживяване. Вземете автентичното кафе преживяване за в къщи, на работа или докато сте в движение.

Може да се ползват в съдомиялна на най-горния ред. Без капак може да бъде загрята до 110 градуса.

Напарвени от темперирано калциево стъкло – не е невъзможно да се счупи, но невероятно издръжливо.

Направени са от 4 части. Проектирани за разглобяване с цел почистване.


Началото

През 2009 г. KeepCup създават решението на един проблем. 10 години по-късно, те са водещи в промяната към един свят, който вече не се нуждае, не иска и не използва чаши за еднократна употреба.

Глобално, потребителите на KeepCup избягват употребата на над 5 милиона еднократни чаши, дневно.

В рамките на всяка една минута, 1 милион еднократни чаши се използват и изхвърлят по света.

Кои са Keepcup

KeepCup са първите в света чаши за многократна употреба с бариста стандарт. Предлагат се в 5 размера, както от пластмаса, така и от стъкло.

KeepCup насърчават поведение, което е добро както за планетата, така и за потребителя.

Добрите практики създават добри навици. Чрез нашия личен пример насърчаваме околните да са източник на промяната, която искат да видят.

Целта на Keepcup

KeepCup целят да насърчат използването на чаши за многократна употреба.

Постигат това като предлагат иновативна и устойчива алтернатива на еднократните чаши.

Чашите KeepCup целят да променят начина на мислене и културата на удобството.

Постигат това като ангажират хората по 3 ключови начина: чрез любовта им към кафето, загрижеността за околната среда и отличния дизайн.

Дизайн подходящ за целта

Чашите KeepCup са създадени, за да бъдат издръжливи. Компанията внимателно взема предвид целта, материалите и рециклируемостта им при създаването на продуктите.

Продуктите на KeepCup са създадени с конкретна цел – да се намали и изцяло замени употребата на еднократни чаши.

KeepCup са проектирани с идеята да улеснят многократната употреба – клапата в капака е резултат от прецизно проектиране с цел улесняване на употребата в натовареното ни ежедневие.