Чист хидролизиран колаген на прах 140г

NUTRISSLIM D.O.O

20.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

Говежди колаген тип II, без антизалепващи агенти, изкуствени подсладители или овкусители. Колагенът е протеин, който е от съществено значение за еластичността и здравината на тялото. Намира се в почти всички тъкани, особено в кожата, ноктите, косата, костите и хрущялите. След 20-годишна възраст синтезът на колаген в човешкото тяло е по-бавен от разграждането му, което води до отпусната кожа, поява на първи бръчки, чуплива коса и нокти, намалена двигателна способност. Хидролизираният колаген са малки пептидни части от колагена, които лесно се усвояват от тялото.

Предназначение на продукта: Източник на основни протеини, от които са изградени почти всички структури в човешкото тяло. Допринася за възстановяване на структурите на съединителната тъкан, хрущялите, костите, кожата, ноктите и косата.

Препоръчителен дневен прием: 10 g (2 чаени лъжички) - смесете в чаша вода, оставете за 2 минути да се разтвори и изпийте.

  Хранителни стойности   за 100g
  Енергийна стойност   150kJ/36kcal
  Мазнини   0g
  - от които наситени мастни киселини   0g
  Въглехидрати   0g
  - от които захари   0g
  Белтъци   9g
  Сол   <0,2g

Нетно количество: 140g (14 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина