Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Условия за обслужване на клиенти

 Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е за търговия на дребно и е администрирана от "Балев Био Маркет"ЕООД (наречена и „balevbiomarket.com”), със седалище в България, гр.Варна, Вл.Варненчик No 260 и адрес за кореспонденция - гр.Варна, Вл.Варненчик No 260, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК - BG201000770, телефон: 080020333.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА.
За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.
Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

"Балев Био Маркет"ЕООД, като създател и собственик на сайта balevbiomarket.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА
 
Поръчките в БАЛЕВ БИО МАРКЕТ могат да се направят онлайн от www.balevbiomarket.com, по телефона или чрез директно закупуване от магазините.
1. Онлайн поръчки - при този вариант трябва да се регистрирате като "Потребител". Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.
2. Пазаруване по телефона - при този вариант, може да направите директно своята поръчка на телефон 0800 20333, където наш оператор ще приеме Вашата поръчка.
3. Закупуване от магазините - може да закупите продуктите разбира се и директно от някой от нашите магазини:
Балев Био Маркет - София - The Mall, бул.Цариградско Шосе 115, Ниво - 1
Балев Био Маркет и Кафе - София - бул.Витоша 202
Балев Био Маркет - Варна - ул.Генерал Колев 75
Балев Био Маркет - Пловдив - ул.Младежка 2

Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на balevbiomarket.com.

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от balevbiomarket.com като предложение за договор.

Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който balevbiomarket.com осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.

Ако balevbiomarket.com потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от balevbiomarket.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от balevbiomarket.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

balevbiomarket.com в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от balevbiomarket.com.

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от balevbiomarket.com. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани от Балев Био Маркет ЕООД в САЙТА.

 

ДОСТАВКИ И ЦЕНИ

 

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват на следващия работен ден (доставки се изпълняват и в събота). Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни със Спиди (доставки се изпълняват и в събота).

При покупки над 50 лв. доставката е Безплатна за цялата страна.

София

кг до 5 5-10 10-20 20-50 50-80 80-500 500-1000 до 2000
лв без ДДС 3.21 7.03 9.35 14.03 24.83 33.15 49.09 67.68
лв с ДДС 3.85 8.44 11.22 16.82 31.04 41.44 61.36 84.85

 

България

кг до 0.5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
лв без ДДС 3.89 4.56 5.22 5.87 6.45 7.14 7.76 8.46 9.15 9.77 9.92 10.43
лв с ДДС 4.67 5.47 6.25 7.04 7.74 8.57 9.31 10.15 10.99 11.72 11.90 12.52
кг 12 13 14 15 16 17 18 19 20     за вс. следв. кг
лв без ДДС 10.85 11.32 11.78 12.24 12.68 13.13 13.59 14.06 14.49     +0.37 
лв с ДДС 13.02 13.58 14.14 14.69 15.20 15.76 16.31 16.86 17.39     +0.46

 

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.
Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

Изключения:
Рекламации не се приемат за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:
1. Плащене чрез наложен платеж
2. Плащане чрез банков превод
3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти
4. Плащане чрез кредитни/дебитни карти на място при доставяне на стоката (само за София)

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този Онлайн био магазин. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

Важно
Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

 

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

ОБНОВЯВАНЕ НА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Чрез системата на Балев Био Маркет ЕООД  Вие имате възможност по всяко време чрез влизане във Вашата сметка да правите промени относно лични данни, адреси, абонаменти и др.

ТЪРГОВСКА МАРКА И ЮРИСДИКЦИЯ

БАЛЕВ БИО МАРКЕТ е запазено търговското име, лого и марка.

"Балев Био Маркет" ЕООД е вписана в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК - BG201000770, със седалище и адрес на управление гр.Варна, Вл.Варненчик No 260 и офис за работа с клиенти с адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 247, Логистичен център ТРАНСКАПИТАЛ, Офис сграда 4, ет. 2

Всички права са регистрирани и патентовани съобразно законите на Република България и съобразени с международните закони. Съдържанието, текстовете, фото снимките, лого и всички останали материали са интелектуална собственост на "Балев Био Маркет" ЕООД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел. Всички злоупотреби срещу "Балев Био Маркет" ЕООД са строго забранени. Вие сте осведомени, че "Балев Био Маркет" ЕООД строго следи за интелектуални права и всички нарушители ще бъдат санкционирани и дадени под съд.

Био магазин БАЛЕВ БИО МАРКЕТ управлява този онлайн магазин от офиса си в София. Всички стоки и материали публикувани в уеб сайта могат да се ползват и извън територията на страната . Ако ползвате онлайн магазина извън територията на страната, Вие носите отговорности съобразно местните закони. Условията за ползване на този “Онлайн Магазин” се определят от законите на Република България.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Съгласно ЗЗП ние от "Балев Био Маркет" ЕООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
1. името и адреса ни – "Балев Био Маркет" ЕООД , гр.Варна, Вл.Варненчик No 260, BG201000770
2. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
4. стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в секцията Доставки и Цени.
5. Начините за Доставка са описани подробно в секцията Доставки и Цени.