Условия за обслужване на клиенти


 Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е за търговия на дребно и е администрирана от "Балев Био Маркет"ЕООД (наречена и „balevbiomarket.com”), със седалище в България, гр.Варна, Вл.Варненчик No 260 и адрес за кореспонденция - гр.Варна, Вл.Варненчик No 260, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК - BG201000770, телефон: 080020333.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА.
За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.
Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

"Балев Био Маркет"ЕООД, като създател и собственик на сайта balevbiomarket.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА
 
Поръчките в БАЛЕВ БИО МАРКЕТ могат да се направят онлайн от www.balevbiomarket.com, по телефона или чрез директно закупуване от магазините.

1.Онлайн поръчки- при този вариант трябва да се регистрирате като "Потребител". Регистрирания потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.

2.Закупуване от магазините- може да закупите продуктите разбира се и директно от някой от нашите магазини:
Балев Био Маркет - София - бул.Черни връх 206
Балев Био Маркет - София - бул.Витоша 202
Балев Био Маркет - Варна - ул.Генерал Колев 75
Балев Био Маркет - Пловдив- ул.Младежка 2


Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на balevbiomarket.com.

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от balevbiomarket.com като предложение за договор.

Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който balevbiomarket.com осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.

Ако balevbiomarket.com потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от balevbiomarket.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от balevbiomarket.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

balevbiomarket.com в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от balevbiomarket.com.

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

Предмет на поръчката

Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от balevbiomarket.com. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани от Балев Био Маркет ЕООД в САЙТА.


 

ДОСТАВКИ И ЦЕНИ

 

За София поръчките, постъпили в работен ден се изпълняват в следващ работен ден . Поръчките постъпили в Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

За Страната поръчките се изпълняват в срок от 2 работни дни с Еконт (доставки се изпълняват и в събота до офис на куриера).

При покупки над 80 лв. доставката е Безплатна за цялата страна.

София

кгдо 55-1010-2020-50
лв с ДДС3.993.993.993.99
кг50-8080-500500-1000до 2000
лв с ДДС3.993.993.993.99

 

България

кгдо 0.5123
лв с ДДС4.675.476.257.04
кг4567
лв с ДДС7.748.579.3110.15
кг891011
лв с ДДС10.9911.7211.9012.52
кг12131415
лв с ДДС13.0213.5814.1414.69
кг16171819
лв с ДДС15.2015.7616.3116.86
кг20  за вс. следв. кг
лв с ДДС17.39  +0.46

 

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.
Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.


Изключения:
Рекламации не се приемат за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва чрез един от следните начини:
1. Плащене чрез наложен платеж
2. Плащане чрез банков превод
3. Плащане чрез кредитни/дебитни карти
4. Плащане чрез кредитни/дебитни карти на място при доставяне на стоката (само за София)ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Съгласно ЗЗП ние от "Балев Био Маркет" ЕООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
1. името и адреса ни – "Балев Био Маркет" ЕООД , гр.Варна, Вл.Варненчик No 260, BG201000770
2. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
4. стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в секцията Доставки и Цени.
5. Начините за Доставка са описани подробно в секцията Доставки и Цени.