Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Дамски тампони Регулар

Снимки

Дамски тампони Регулар 18бр.

Оставете коментар

Наличност: В наличност

9,99 лв.
Без оцветителиБиоразградим

Подробности

Ultra-абсорбиращи, органични памучни тампони от нашата грижа за жените. Еко от Тампоните на Нати изглежда и работи като другите тампони, но опитът да носите екологични тампони без петролни пластмаси или синтетични влакна срещу кожата ви ще ви разкаже всичко, което трябва да знаете. Напълно компостиращи се и без химикали, които могат да раздразнят чувствителната кожа, нашите тампони са предназначени да работят в хармония с женските тела и околната среда.

• 100% сертифициран от GOTS органичен памук
• 100% Изцяло без хлор
• Биоразградим
• Няма пластмаси. Никакъв висящ колан. Няма бои. Не се използва белина или химикали.

Сертифициране
Линията е сертифицирана от Vincotte. Vincote е независима, международно сертифицираща организация, специализирана в анализирането на възобновяемостта на суровините. Той е и един от малкото сертифициращи органи в света, които прилагат както европейските, така и северноамериканските стандарти.

Еко от Naty е и първата марка, която в световен мащаб е сертифицирана за възобновяемостта на своите продукти в съответствие с ASTM D6866. ASTM е организация с нестопанска цел, която предоставя форум за разработване и публикуване на международни консенсусни стандарти за материали, продукти, системи и услуги. Членовете на доброволците представляват производители, потребители, правителство и академични среди от над 140 държави.

Допълнителна информация

Производител Naty
Продуктов № 280682
Количество 18бр.
Държава производител Швеция

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Дамски тампони Регулар 18бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Други продукти, от които може да се интересувате