Balev Bio
Балев Био Маркет

Био деликатес от заквасено кашу "Сушени домати и Риган" 100г

Сини Трейд ООД

Балев Био Маркет

7.49лв

ВеганБез глутенБез сояБез консервантиРъчна изработка
  • Описание

  • Допълнителна информация

Delishu, Сушен домат и Риган e създаден от био сушени на слънце домати и риган. Пица, паста, брускети и бели риби обожават приятния кисел послевкус на Delishu, Сушен домат и Риган. Комбинирай със сушени плодове, балсамова редукция, мед и малинов/портокалов дресинг, докато пиеш сладко вино.

Революция в храненето

Delishu е един от най-богатите източници на пробиотици в света с над 160 млрд полезни организми само в 1 опаковка. А казахме ли, че е веган и всички съставки в Delishu са 100% растителни, без лактоза и казеин – така няма какво да спре всички полезни съставки на Delishu да те направят по-здрав и щастлив. Създадохме Delishu по революционна авторска рецепта, ръчно и с много любов, за да сме сигурни че е в добри ръце. Delishu e 100% суров, чист и жив продукт, създаден само от 4 прости съставки, богат на живи и незаменими полезни пробиотични организми. Delishu e естествено ферментирал, което го прави вкусен и лесно усвояем. Delishu със Сушен домат и Риган има малко повече сол, защото сушените на слънце домати се осоляват, за да се запазят качествата им, за разлика от дехидратираните на висока температура. По-силната му кисела жилка подхожда идеално на комбинация със сушени и пресни сладки плодове, сладка и мед, балсамова редукция и фини бели вина и розе. Ние обичаме да го хапваме и в лазаня, паста, пица, салати с крутони, семена и зеленолистни зеленчуци, печива и какво ли още не, експериментите в кухнята продължават.
  Хранителни стойности  за 100g
  Енергийна стойност  1846 KJ/446,8 kcal
  Мазнини  41,2g
  - от които наситени мастни киселини  10,1g
  Въглехидрати  11g
  - от които захари  <0,4g
  Белтъци  7,1g
  Сол  1g
✓ Lactobacillus Bulgaricus - 58млрд. живи клетки ✓ Lactobacillus Acidophilus - 2млрд. живи клетки ✓ Streptococcus Thermophilus - 65 млрд. живи клетки Съхранение: на температура от 0°C до 10°C