Деметер каша грис 250г

HOLLE BABY FOOD AG

7.69лв

ДеметерБез добавена захар

  • Описание

  • Допълнителна информация

Био пълнозърнеста грис каша за кърмачета и малки деца от 6 месеца.

Начин на приготвяне: cмесете 120мл от млякото, с което по принцип храните бебето, с 4 лъжици (15г) от пълнозърнестата каша и разбъркайте. Оставете докато се сгъсти и охлади до температурата на тялото (37 °C).

Внимание: за здравето на Вашето бебе е важно да следвате инструкциите на приготвяне. Винаги приготвяйте прясна храна и не използвайте повторно остатъците. Не подгрявайте бебешката храна в микровълнова (има риск от изгаряне). Винаги проверявайте температурата преди да дадете кашата на Вашето дете (около 37°С). Обръщайте специално внимание на устната хигиената на Вашето бебе веднага след изникване на първото зъбче.

  Хранителни стойности   за 100g сух продукт
  Енергия   1548 kJ/ 366 kcal
  Мазнини   2,2g
  - от които наситени мастни киселини   0,6g
  Въглехидрати   70g
  - от които захари   1,4g
  Белтъци   11g
  Сол   <0,01g
  Влакнини   11g

1Съдържа естествени захари.

2Една опаковка съдържа приблизително 16 порции, приготвени с мляко на прах за кърмачета.

Съхранение: на сухо и хладно място, далече от топлина, в затворена опаковка. След отваряне използвайте в рамките на 3 седмици.

Изображението на опаковката е предложение за сервиране.


Каши Holle

Всяко зрънце от различните зърнени храни, които се използват в бебешките каши Holle е естествено богато на безброй хранителни вещества и фибри. Фирмата използва само пълнозърнести зърна за кашите, което е гаранция, че всички хранителни вещества на зърното като витамини, минерали и фибри се запазват. Така Вашето бебе получава най-доброто с всяка хапка. Зърната се обработват внимателно по специален метод, след това се смилат фино, за да може всяка каша Holle да бъде лесно смилаема, усвоима и пълноценна. Кашите Holle могат да бъдат приготвени по различни начини, за да добавите разнообразие към хранителния режим на Вашето бебе.