Био каша ориз 250г

HOLLE BABY FOOD AG

8.99лв

БиоБез глутенБез добавена захар

  • Описание

  • Допълнителна информация

Пълнозърнеста инстантна оризова каша, подходяща за кърмачета и малки деца от 6-ия месец. Храна на зърнена основа. Без глутен. Без добавена захар¹ . Не съдържа мляко. Лесна за приготвяне. Изображението върху опаковката е предложение за сервиране.

Указание за употреба: пригответе 120мл от млякото, с което по принцип храните бебето и оставете да се охлади до приблизителна температура около 50 °C. Изсипете млякото в купа и добавете при непрекъснато бъркане 4 лъжици (15г) от сухата смес. Оставете докато се сгъсти и охлади до температурата на тялото (37 °C).

Внимание: Моля, следвайте инструкциите на приготвяне. За да запазите здравето на Вашето бебе, следвайте всички инструкции внимателно. Винаги приготвяйте прясна храна и не използвайте повторно остатъците. Не оставяйте детето си без надзор по време на хранене. Не подгрявайте бебешката храна в микровълнова (има риск от изгаряне). Винаги проверявайте температурата преди да дадете кашата на Вашето дете (около 37°С). Обръщайте специално внимание на устната хигиената на Вашето бебе, веднага след изникване на първото зъбче. Консултирайте се с педиатър преди употреба.

Хранителни стойности за 100g: Енергийна стойност 1648kJ/ 389kcal, Мазнини 3,4g, от които наситени мастни киселини 1g, Въглехидрати 80,4g, от които захари 0,8g, Влакнини 3,1g, Белтъци 7,8g, Сол 0,014g, Тиамин 1,13mg.

Хранителни стойности за порция: Енергийна стойност 680kJ/ 161kcal, Мазнини 4,4g, от които наситени мастни киселини 2,5g, Въглехидрати 24,8g, от които захари 4,9g, Влакнини 0,8g, Белтъци 5,3g, Сол 0,116g, Тиамин 0,32mg.

¹ съдържа естествени захари.
² Една опаковка съдържа приблизително 13 порции (приготвени със 170ml Holle Био преходна храна за кърмачета Формула 2 и 18g Holle Деметер грис каша).

Съхранение: на сухо и хладно място, далече от топлина, в затворена опаковка. След отваряне използвайте в рамките на 3 седмици.


Каши Holle

Всяко зрънце от различните зърнени храни, които се използват в бебешките каши Holle е естествено богато на безброй хранителни вещества и фибри. Фирмата използва само пълнозърнести зърна за кашите, което е гаранция, че всички хранителни вещества на зърното като витамини, минерали и фибри се запазват. Така Вашето бебе получава най-доброто с всяка хапка. Зърната се обработват внимателно по специален метод, след това се смилат фино, за да може всяка каша Holle да бъде лесно смилаема, усвоима и пълноценна. Кашите Holle могат да бъдат приготвени по различни начини, за да добавите разнообразие към хранителния режим на Вашето бебе.