Деметер пюре от круша, ябълка и спанак 100г

HOLLE BABY FOOD AG

3.19лв

ДеметерБез добавена захар

  • Описание

  • Допълнителна информация

Подходящо за кърмачета и деца от 6-ия месец. Без добавена захар1

1 съдържа естествени захари

Превъзходна комбинация от плодове и зеленчуци, която допринася за изграждането на полезни хранителни навици, благодарение на разнообразното и балансирано меню.

Начин на употреба: Използвайте лъжица за хранене с пюрето.

Внимание: Избягвайте продължително смучене на пюре, тъй като това може да предизвика образуване на кариеси. Съхранявайте капачката на място недостъпно за деца.

Пакетирано в защитена атмосфера.

  Хранителни стойности   за 100g
  Енергийна стойност   207 kJ/49 kcal
  Мазнини   0,2g
  - от които наситени мастни киселини   0,03g
  Въглехидрати   10g
  - от които захари   9,2g
  Белтъци   0,6g
  Сол   0,013g

Съхранение: На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 2 дни.


Holle

Появата на нов живот e време на голямо щастие и радост всеки ден. Много неща се променят. Много красиви моменти Ви очакват като родители ... както и много нови отговорности. Вашата безкрайна любов и подкрепа ще помогнат да изградите успешно бъдеще за Вашето дете. Повече от 85 години швейцарската марка Holle предлага детски храни с най-високо качество. Ангажиментът на Holle е да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето бебе. Това е най - натуралната и висококачествена детска храна с най-качествените органични съставки. Натрупаните през годините знания и опит, съчетани с най-съвременните научни познания, формират надеждна основа за здравословен начин на живот още от самото начало.