favorite_product
promo_product

Дезодориращ камък 120г

Балев Био

favorite_product
promo_product
20%
6.39лв
беше 7.99
  • Описание

  • Допълнителна информация

Дезодориращият камък е съставен от естествено формирани кристали на калиева стипца и вода. Той има гладък, безцветен и полупрозрачен, кристален вид.

Дезодориращият камък не възпрепятства естествените регулаторни процеси на кожата - изпотяване и регулиране на температурата. Неговата сила е насочена към бактериалния източник на лоши миризми. Използването на камъка не запушва порите на кожата, нито оставя токсични остатъци по нея.

Дезодориращият камък не маркира дрехите и не оставя бели следи по тях. С едно приложение защитава цял ден.

Дезодориращият камък е хипоалергичен и е малко вероятно да предизвика алергична реакция към кожата на потребителя. Подходящ за чувствителна кожа. Притежава стягащи и антибактериални свойства. Образува невидим за окото слой, въздействащ чрез потискане на бактериите и предотвратява появата на неприятна миризма.

Начин на употреба: Намокрете предната част на камъка или кожата с вода и нанесете под мишниците или на ходилата. Може да го приложите и върху други части на тялото, като например областта на слабините. Използвайте камъка непосредствено след вана, душ, а и по всяко време през деня, за да се освежите. Бъдете наясно как държите камъка, тъй като той може да бъде хлъзгав, когато е мокър. След употреба изплакнете камъка. Оставете го на безопасно място, за да изсъхне.

Забележка: Да не се употребява върху разранена или раздразнена кожа. Пазете от изпускане на твърда повърхност, защото може да се счупи.

Съхранение: На сухо място. Да се пази от достъп на деца!

Произведено и пакетирано в Китай.