Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Дезодориращ камък

Снимки

Дезодориращ камък 120г

Наличност: В наличност

7,99 лв.
Дезодориращ камък

Подробности

Дезодориращият камък е съставен от естествено формирани кристали на калиева стипца и вода. Той има гладък, безцветен и полупрозрачен, кристален вид.

Дезодориращият камък не възпрепятства естествените регулаторни процеси на кожата - изпотяване и регулиране на температурата. Неговата сила е насочена към бактериалния източник на лоши миризми. Използването на камъка не запушва порите на кожата, нито оставя токсични остатъци по нея.

Дезодориращият камък не маркира дрехите и не оставя бели следи по тях. С едно приложение защитава цял ден.

Дезодориращият камък е хипоалергичен и е малко вероятно да предизвика алергична реакция към кожата на потребителя. Подходящ за чувствителна кожа. Притежава стягащи и антибактериални свойства. Образува невидим за окото слой, въздействащ чрез потискане на бактериите и предотвратява появата на неприятна миризма.

Начин на употреба: Намокрете предната част на камъка или кожата с вода и нанесете под мишниците или на ходилата. Може да го приложите и върху други части на тялото, като например областта на слабините. Използвайте камъка непосредствено след вана, душ, а и по всяко време през деня, за да се освежите. Бъдете наясно как държите камъка, тъй като той може да бъде хлъзгав, когато е мокър. След употреба изплакнете камъка. Оставете го на безопасно място, за да изсъхне.

Забележка: Да не се употребява върху разранена или раздразнена кожа. Пазете от изпускане на твърда повърхност, защото може да се счупи.

Съхранение: На сухо място. Да се пази от достъп на деца!

Произведено и пакетирано в Китай.

Допълнителна информация

Производител Балев Био
Съставки 100% калиева стипца (potassium alum).
Продуктов № 240338
Нетно количество 120g

Потребителски мнения

Отличен продукт Review by Stela
Цена
Качество
Използвам го редовно,действа антибактериално при кожни възпаления.Може да се използва и срещу неприятна миризма при изпотяване. (Публикувано на 24.11.2016)

Оставете коментар

Вие коментирате: Дезодориращ камък 120г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена