Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Еко чаша от бамбук Бухали

Снимки

Еко чаша от бамбук Бухали 400мл

Наличност: В наличност

9,99 лв.
Биоразградими

Подробности

Какво трябва да знаем за бамбуковата чаша Bamboo cup


Направена от органични и натурално стерилни бамбукови влакна в комбинация с царевично брашно и смола от аминокиселини.

Биоразградима – просто смачкайте, накиснете във вряща вода и оставете в органичен компост. Процесът на разграждане отнема 1-2 години.

Не съдържа BPA, фталати и нефтохимикали.

Капакът и ръкавът са направени от силикон, създаден от силициев двуокис и кислород, които не са биоразградими, но са рециклируеми.

Задържа топлината по-дълго от керамична или обикновена хартиена чаша.

Как да ползваме бамбуковата чаша Bamboo cup


Използвайте я вкъщи, в офиса, в колата или когато просто сте излезли за разходка.

Бамбуковата чаша е подходяща за топли и студени напитки.

Кажете „НЕ“ на пластмасовите чаши, които замърсяват нашата планета. Всяка година изхвърляме повече от 100 милиарда чаши за еднократна употреба, направени от синтетични полимери (пластмаса).

Bamboo Cup е умно решение за по-добро утре!

Употреба: 3-4 години при правилна грижа. За да се избегне оцветяване, мийте редовно и незабавно. Не оставяйте кафе и оцветяващи течности за дълги периоди. Подходяща за миене на най-горния рафт на съдомиялната машина. Капакът и ръкавът трябва да се мият на ръка.

ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА В МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

За Бамбука...


Бамбукът е най-бързо растящото растение в света и може да расте до 60 см на ден. За своя растеж бамбукът не изисква използването на пестициди и други химикали, което го прави един от най-полезните и устойчиви култури на планетата. Производственият процес е благоприятен за околната среда, тъй като по-малко енергия се консумира в сравнение с производството на пластмаса. Това намалява емисиите на CO2.

Бамбуковата дървесина е изключително здрава, но в същото време лека и гъвкава.

Бамбукът от хилядолетия се свързва с дълголетие, мъдрост и здраве.

Благодарение на удивителните си качества това растение се е превърнало в символ на сила и възможност за постигане на цели. Днес бамбук символизира човекът, който се справя с препятствията.

Бухалът - Символ на мъдрост, дълголетие и богатство


Бухалът се използва за подсилване на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Счита се, че помага на притежателя си да предвижда бъдещето и да види всичко невидимо за човешките очи. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чувства душевен комфорт и може да се развива в избраната посока.

Бухалът благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, подсилва духовното развитие.

Допълнителна информация

Производител HEFEI ECOBAMBOO FIBER WARE CO.LTD.
Търговска марка BAMBOOCUP
Продуктов № 280367
Нетно количество 400ml
Държава производител Китай

Потребителски мнения

Страхотна чаша Review by Кремена
Цена
Качество
Купих си тази чаша, т.к разбрах че тези чаши за еднократна употреба, който продават по кафенетата не са биоразграждащи. Супер удобна за пътуване към работа сутрин за кола или за вкъщи. Много съм доволна. (Публикувано на 21.04.2016)

Оставете коментар

Вие коментирате: Еко чаша от бамбук Бухали 400мл

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена