Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Еко пелени мини №2 (3-6кг) - 38бр.

Снимки

Еко пелени мини №2 (3-6кг) - 38бр.

Оставете коментар

Наличност: В наличност

20,69 лв.
Тествани лабораторноБиоразградимБез оцветители

Подробности

Еднократни пелени, предназначени за бебета между 3 и 6 кг. Вашето бебе расте и вече е на няколко седмици. То започва да открива света наоколо. Пелените Moltex осигуряват до 12 часа сухота, благодарение на това Вашият ангел ще остане сух, със свежа кожа ден и нощ. Произведени в Германия.

Характеристики и съставки: Пелените за еднократна употреба Moltex са изключително меки и подходящи за чувствителната бебешка кожа. Тествани лабораторно, произведени без оцветители, хлор, антиоксиданти и вредни химикали. Имат високо абсорбираща и мека сърцевина, която премахва нежеланите миризми. С еластични ленти, които осигуряват перфектно прилягане на пелената и свобода на движение на Вашето бебе. Направени са от биоразградим материал, който е 100% на растителна основа: супер мек вътрешен слой, получен от царевица и захарна тръстика от устойчиво земеделие. Имат модерен дизайн - отпечатан с безопасни мастила. Външният слой съдържа 15% супер мек органичен памук. Осигуряват суха и свежа кожа, благодарение на подобрената технология и 20% по-тънката сърцевина, комбинирана с дишащи материали.

Внимание: За да се избегне опасност от задушаване, пазете опаковката далеч от досег на малки деца и бебета. Не изхвърляйте пелените в тоалетната.

Допълнителна информация

Производител BVBA Ontex
Търговска марка Moltex
Продуктов № 281287
Количество 38бр.
Държава производител Белгия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Еко пелени мини №2 (3-6кг) - 38бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена