Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Еко пелени XL №6 (16-30кг) - 21бр.

Снимки

Еко пелени XL №6 (16-30кг) - 21бр.

Оставете коментар

Наличност: В наличност

20,29 лв.
Тествани лабораторноБиоразградимБез оцветители

Подробности

Еднократни детски пелени, предназначени за деца между 16 и 30 кг. Вашето бебе вече не е бебе! То има свободата да се наслаждава на всяка секунда в естествен комфорт. Произведени в Германия.

Характеристики и съставки: Пелените за еднократна употреба Moltex са изключително меки и подходящи за чувствителната бебешка кожа. Тествани лабораторно, произведени без оцветители, хлор, антиоксиданти и вредни химикали. Имат високо абсорбираща и мека сърцевина, която премахва нежеланите миризми. С еластични ленти, които осигуряват перфектно прилягане на пелената и свобода на движение на Вашето бебе. Направени са от биоразградим материал, който е 100% на растителна основа: супер мек вътрешен слой, получен от царевица и захарна тръстика от устойчиво земеделие. Имат модерен дизайн - отпечатан с безопасни мастила. Външният слой съдържа 15% супер мек органичен памук. Осигуряват суха и свежа кожа, благодарение на подобрената технология и 20% по-тънката сърцевина, комбинирана с дишащи материали.

Внимание: За да се избегне опасност от задушаване, пазете опаковката далеч от досег на малки деца и бебета. Не изхвърляйте пелените в тоалетната.

Допълнителна информация

Производител BVBA Ontex
Търговска марка Moltex
Продуктов № 281291
Количество 21бр.
Държава производител Белгия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Еко пелени XL №6 (16-30кг) - 21бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена