Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Еко пелени за новородено №1 (2-4кг) - 22бр.

Снимки

Еко пелени за новородено №1 (2-4кг) - 22бр.

Оставете коментар

Наличност: В наличност

11,69 лв.
Тествани лабораторноБиоразградимБез оцветители

Подробности

Еднократни пелени, предназначени за бебета между 2 и 4 кг. Честито! Вашето бебе е най-накрая в ръцете ви. Кожата му е нежна и пелените Moltex ще го обвият с органичен памук и 100% растителен, супер мек вътрешен слой. Произведени в Германия.

Характеристики и съставки: Пелените за еднократна употреба Moltex са изключително меки и подходящи за чувствителната бебешка кожа. Тествани лабораторно, произведени без оцветители, хлор, антиоксиданти и вредни химикали. Имат високо абсорбираща и мека сърцевина, която премахва нежеланите миризми. С еластични ленти, които осигуряват перфектно прилягане на пелената и свобода на движение на Вашето бебе. Направени са от биоразградим материал, който е 100% на растителна основа: супер мек вътрешен слой, получен от царевица и захарна тръстика от устойчиво земеделие. Имат модерен дизайн - отпечатан с безопасни мастила. Външният слой съдържа 15% супер мек органичен памук. Осигуряват суха и свежа кожа, благодарение на подобрената технология и 20% по-тънката сърцевина, комбинирана с дишащи материали.

Внимание: За да се избегне опасност от задушаване, пазете опаковката далеч от досег на малки деца и бебета. Не изхвърляйте пелените в тоалетната.

Допълнителна информация

Производител BVBA Ontex
Търговска марка Moltex
Продуктов № 281286
Количество 22бр.
Държава производител Белгия

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Еко пелени за новородено №1 (2-4кг) - 22бр.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена