Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Еко регенерираща сол за съдомиялна

Снимки

Еко регенерираща сол за съдомиялна 2кг

Оставете коментар

Наличност: В наличност

7,29 лв.
Еко регенерираща сол за съдомиялна

Подробности

Във всяка миялна машина има вграден йонообменител, който улавя калциевите и магнезиевите йони и така в машината се влива мека вода. С това се предотвратява образуването на петна от варовик по съдовете и приборите за хранене. Когaто йонообменителят се насити с калциеви и магнезиеви йони неговия капацитет трябва да бъде възстановен с помощта на регенерираща сол , която предизвиква обмяната на йоните и гарантира оптимално измиване на съдовете и приборите за хранене.

Употреба: При светване на контролната лампичка на миялната машина отделението за сол трябва да бъде напълнено с регенерираща сол. Тъй като има миялни машини, които показват със закъснение нуждата от добавяне на сол се препоръчва тя да се добавя редовно, дори без да е светнала сигналната лампичка. В случай, че отделението за сол е останало празно трябва след неговото запълване да се изчака 2 часа преди да се ползва отново миялната машина, за да се даде възможност на йонообменителя да се регенерира.

Забележка: Устройството за омекотяване на водата (йонообаменител) на миялната машина трябва да се настрои една степен по-високо от действителната степен на твърдост на водата. Например ако твърдостта на водата е II (8° - 14° dH) устройството трябва да се настрои на степен, която отговаря на твърдост на водата III (15° – 21° dH).

Допълнителна информация

Производител SONETT
Съставки чиста едрозърнеста сол, без допълнителни средства за разпръскване и оцветители.
Продуктов № 290656
Нетно количество 2kg

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Еко регенерираща сол за съдомиялна 2кг

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена