best_seller

Екстракт бабини зъби 300мл

Трейд Нау ООД

best_seller

20.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Билката Бабини зъби не напразно е наречена Българското чудо! Среща се много рядко – освен у нас, още в Китай и Индия. Но, благодарение на климата, българската билка е с най - високо съдържание на сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин, което прави Екстракта от Бабини зъби изключително ефективен. Въздействието ѝ върху различни органи и системи е известно от векове и вече е безспорно доказано.

Сапонините подпомагат на растежа на мускулите; водят до повече силата и издръжливост, подпомагат възстановяването след тренировка.

Алкалоидите са азотсъдържащи органични вещества, които имат физиологично въздействие върху нервната система. На тях се дължи положителното влияние върху функционирането на централната нервна система и вегетативната нервна система. Билката действа добре при мигрена и невралгии.

Флавоноидите функционират в човешкото тяло като антиоксиданти. Играят роля в превенцията и/или лечението на следните заболявания: акне, псориазис, катаракта, високо кръвно налягане, диабет, подагра, хемороиди, макулна дегенерация, миома, възпаления на половите органи.

Гликозидите са една от най-големите групи биологично активни съединения с твърде разнообразна структура и много широко приложение. Те са много и различни видове, част от тях е рутинът. Благодарение на тях билката има стимулиращо действие в проблемни органи и зони. Бронхити, коклюш, спазми на жлъчните пътища, камъни в жлъчката, артрит и дискова херния, са заболявания, които чудесно се повлияват от билката. Топи лошия холестерол и балансира мастната обмяна. Помага при шипове, болки в ставите с възпаление и съдейства при зарастването на рани. Има силен диуретичен ефект, с което подпомага лечението на бъбречни заболявания. Повишава имунитета и успешно се справя с някои инфекции.

Най – известното действие на Бабини зъби е върху хормоналния баланс - насърчава производството на лутенизиращ хормон. Благодарение на него се повишава нивото на хормоните при мъжете и при жените, което вдига либидото. Увеличава честотата и качеството на половия акт. При жените действа облекчаващо при менструални болки.

Трябва да се употребява с повишено внимание при остри възпалителни процеси в стомашно – чревния тракт и бъбреците!

За максимално действие приемайте Ескстракт от Бабини зъби! Това е натурален продукт с най–високо качество! По–бързо, по–пълно и лесно се усвоява от организма заради течната си форма. Препоръчителната дневна доза е по 10 мл сутрин и вечер.

Препоръчителна доза за дневен прием: 10 ml до 20 ml преди хранене (закуска или обед). Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99 g воден екстракт от Бабини Зъби .

Препоръчителната доза от 20 ml продукт съдържа 19,98 g воден екстракт от Бабини Зъби.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба.

Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките.

Съхранение: на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.