best_seller

Екстракт магарешки бодил 300мл

Трейд Нау ООД

best_seller

25.99лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

Една опаковка стига за 1 месец, при препоръчителна дневна доза от 10ml.

Екстрактът от магарешки бодил "Д-р Георгиев" е богат на флавоноиди и най- вече на силимарин - силен противотоксичен агент, който подпомага детоксикацията на организма и елиминирането на свободните радикали. стимулира производството на жлъчка, което подпомага изчистването на токсините от черния дроб. Това води и до намаляване на признаците, свързани с лошото му функциониранекато например; умора, загуба на апетит, гадене и мозъчна мъгла. Тази билка, поддържаща черния дроб, често се препоръчва на хора, които трябва да си възвърнат апетита, когато се възстановяват от заболяване или от някои лечения, за които е известно, че причиняват загуба на апетит.

Стимулирането на жлъчката, повишава също и отделянето на стомашни сокове и слюнка. Това позволява на тялото да усвоява мазнините по-ефективно, като по този начин намалява холестерола и помага за предотвратяване на камъни в жлъчката. Екстрактът от Магарешки бодил е с високо съдържание на сескитерпенови лактони, като например cnicin - за тези лактони се съобщава, че стимулират храносмилателната активност чрез увеличаване на секрецията на храносмилателни ензими, което води до подобрено храносмилане и апетит.

Две съединения, открити в Магарешкия бодил - полиацетилен и cnicin - могат да помогнат на тялото да се бори с бактериалните инфекции. Растителното съединение cnicin има противовъзпалителни характеристики, които подпомагат лечението на инфекциите. Въпреки това, хората с възпалителни проблеми с червата не трябва да приемат тази билка, преди да получат мнението на техния личен медицински специалист.

Екстрактът от Магарешки бодил подпомага функционирането на черния дроб и регенерацията му. Подобрява състоянието на кожата. Допринася за правилното функциониране на простатата и повишава потентността. Силен антиоксидант с тонизиращо и укрепващо действие. При комбинирането му с екстракт от Бабини зъби (Tribulus terrestris) се препоръчва при нарушения в работата на простата, подобряване на тонуса и либидото.

Препоръчителна доза за дневен прием: 10 ml до 20 ml преди хранене (закуска или обед).

Препоръчителната доза от 10 ml продукт съдържа 9,99g воден екстракт от магарешки бодил.

Препоръчителната доза от 20 ml продукт съдържа 19,98 g воден екстракт от магарешки бодил.

Продуктът е предназначен за лица над 18 години. Не приемайте, ако имате непоносимост към някоя от съставките. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Да не се превишава указаната дозировка! Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Преди употреба самостоятелно или в комбинация с лекраствени препарати - консултация с лекуващ, личен лекар. Като всички течни натурални продукти, може да има лека утайка. Разклатете преди употреба!

Съхранение: На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 30 дни.