You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0.00 lv

Електрическа мелница за брашно

More Views

Електрическа мелница за брашно

Be the first to review this product

Availability: In stock

799.00 lv
Електрическа мелница за брашно

Details

Електрическата мелница за мелене на зърнени култури е изработена от масивна букова дървесина и модерен механизъм, който осигурява лесно, приятно и безшумно мелене на зърна.
Мелницата предлага възможност за регулиране степента на финост на брашното посредством механизъм за мелене от камък от корунд и керамика. Благодарение на високата си производителност, тя е незаменим помощник във вашата кухня.

Комплектът се състои от:
Мелница, капак за фунията, шестограм

Кратко упътване
1. Включете в щепсел със защитен контакт, инсталиран според предписанията!
2. Поставете купата за брашно под отвора за мелене.
3. Нагласете с лоста за регулиране степента на финост.
4. Изсипете зърното във фунията.
5. Включете уреда, при необходимост коригирайте степента на финост.
6. След смилането изключете уреда.
7. Използвайте мелничката за зърна само за мелене на хранителни продукти! Таблица за зърнените култури ще намерите по-нататък.

Преди първата употреба
Преди да използвате уреда, моля, първо прочетете внимателно указанията за сигурност и упътването за употреба. Само така може да използвате всички функции сигурно и надеждно. Пазете и в бъдеще това упътване за експлоатация. Предайте това упътване за употреба на всеки следващ потребител на продукта.
1. Отстранете обезопасяващите части от транспортирането
(виж „Пускане в експлоатация”)

2. Зърнени култури
Моля, използвайте само чисти и сухи зърнени култури. Ще разпознаете сухото зърно по това, че зърното се троши трудно, ако го натиснете с лъжица върху твърда подложка. Влажното зърно може да се смачка и да стане равно и тогава прилича на овесени ядки. За регулиране на степента на финост, съблюдавайте таблицата за зърнени култури. При меленето на царевица, моля, използвайте само сладка царевица.
Мелете зърнената култура винаги само по веднъж.

3. Електрозахранване
Включвайте мелничката само в променлив ток. Проверете дали напрежението на мрежата съвпада с данните за напрежение на дъното на плочката.

4. Местопoложение
Вашата мелничка има дървен корпус. Дървото е жив материал, който може да се работи и при променливи температури и влажност на въздуха, но това може да доведе до образуване на пукнатини. Най-добре ще предпазите и ще се грижите за корпуса, ако не поставяте мелничката близо до отоплителни тела и в непосредствена близост до печка (водна пара, влажност).

5. Монтиране на мелничката
По време на употреба поставете мелничката на твърда, равна подложка (кухненски плот). Процепите от долната страна на уреда трябва да са свободни за вентилация на мотора.

Eschenfelder

Упътване за употреба и Технически характеристики можете да ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТУК

Additional Information

Producer ESCHENFELDER GMBH
SKU 280125

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Електрическа мелница за брашно

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price
Quality