Енергийна чаша за вода с надпис "Аз съм свободен"

Nature's Design

9.99лв

Ръчна изработка
  • Описание

  • Допълнителна информация

Чаши МИТОС – с пожелания 0,250 литра.

Сертификат Nature's Design е създаден от музиканта Томас Чочола. Използвайки принципите в природата, като формата на растенията, цветовете и човешкото тяло, той композира дизайна на изделията на своето пиано и пресъздава нотите във физически форми. Закупеният от вас продукт е ръчно изработен по традиционни методи, съчетани с най-новите познания за енергията и взаимодействието и със заобикалящата я среда. Всеки съд е уникален. Малките различия в размерите, теглото или обема доказват ръчната изработка. Като основен материал се използва чисто стъкло, без примеси от тежки метали.

Начин на употреба и въздействие: След три минутен престой на обикновена чешмяна вода в Nature's Design съд, вкусът и се подобрява и силно се витализира. Тази вода спомага на Вашето тяло да изхвърли натрупаните вредни вещества. Обикновената вода няма това свойство. При ежедневно ползване на изделия Nature's Design, Вашето тяло ще изпита и усети силата на природата.

Силата на Nature's Design изделията е и в това, че вдъхват нежно живот и в заобикалящата Ви среда. При болест се препоръчва да поставите гарафата до леглото си и да пиете чай от нея. Силното въздействие на енергийните съдове е следствие от природно идентичните им форми. Музикалният дизайн на виталната гарафа е базиран на пропорциите на Златното сечение, също както и човешкото тяло.

Витализиращите съдове са подходящи за вода, сок, вино или чай.

Всички продукти носят логото на Nature's Design „Енергийни форми, създаващи живот“.

Внимание: ТС съдовете са предназначени само за студени и хладки течности.

Съвети за поддържане
Отлагания (варовик и др.) в съдовете могат да се отстраняват с хладка вода и лимонена киселина (разтворете една супена лъжица лимонена киселина във вода и след 2 часа изплакнете съда). НЕ третирайте с разтвора от лимонената киселина гарафата и чашите отвън! В случай на по-трудно отстраними отлагания, сипете три супени лъжици суров ориз с вода в гарафата и разклащайте с кръгови движения докато оризът отстрани петната.

Поставяйте гарафата и чашите на централно място (масата за хранене), понеже те могат да внесат хармония в атмосферата на помещението. Не поставяйте пълната гарафа или чаша за продължително време на място с пряка слънчева светлина, защото може да доведе до развитие на микроорганизми. От друга страна, може да стигне до възпламеняващ ефект от стъклото.

Витализираната вода от съдовете на Nature's Design можете да използвате за готвене, за поливане на цветя, за вашите рибки и домашни любимци.

Модели
Всяка течност, особено водата, съдържа информация, която се представя чрез символи ( дума, цвят, картина, модел) в нашето обкръжение. Когато ние пием умишлено от чашата с пожелание, всяка капка вода предава тази информация на нашето тяло, където съответно ще бъде поставена.