Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Витализираща гарафа

Снимки

Витализираща гарафа голяма – 1,3 литра

Оставете коментар

Наличност: Не е налично

89,99 лв.
Ръчна изработка

Подробности

Като основен материал се използва чисто стъкло, без примеси от тежки метали.

Сертификат
Nature's Design е създаден от музиканта Томас Чочола. Използвайки принципите в природата, като формата на растенията, цветовете и човешкото тяло, той композира дизайна на изделията на своето пиано и пресъздава нотите във физически форми.

Закупеният от вас продукт е ръчно изработен по традиционни методи, съчетани с най-новите познания за енергията и взаимодействието и със заобикалящата я среда. Всеки съд е уникален. Малките различия в размерите, теглото или обема доказват ръчната изработка.

Начин на употреба и въздействие
След три минутен престой на обикновена чешмяна вода в Nature's Design съд, вкусът и се подобрява и силно се витализира. Тази вода спомага на Вашето тяло да изхвърли натрупаните вредни вещества. Обикновената вода няма това свойство. При ежедневно ползване на Nature's Design изделията, Вашето тяло ще изпита и усети силата на природата.

Силата на изделията на Nature's Design е и в това, че вдъхват нежно живот и в заобикалящата Ви среда. При болест се препоръчва да поставите гарафата до леглото си и да пиете чай от нея. Силното въздействие на енергийните съдове е следствие от природно идентичните им форми. Музикалният дизайн на виталната гарафа е базиран на пропорциите на Златното сечение, също както и човешкото тяло.

Витализиращите съдове са подходящи за вода, сок, вино или чай.

Всички продукти носят логото на Nature's Design „Енергийни форми, създаващи живот“.

Внимание: съдовете на Nature's Design са предназначени само за студени и хладки течности.

Съвети за поддържане
Отлагания (варовик и др.) в съдовете могат да се отстраняват с хладка вода и лимонена киселина (разтворете една супена лъжица лимонена киселина във вода и след 2 часа изплакнете съда). НЕ третирайте с разтвора от лимонената киселина гарафата и чашите отвън! В случай на по-трудно отстраними отлагания, сипете три супени лъжици суров ориз с вода в гарафата и разклащайте с кръгови движения докато оризът отстрани петната.

Поставяйте гарафата и чашите на централно място (масата за хранене), понеже те могат да внесат хармония в атмосферата на помещението. Не поставяйте пълната гарафа или чаша за продължително време на място с пряка слънчева светлина, защото може да доведе до развитие на микроорганизми. От друга страна, може да стигне до възпламеняващ ефект от стъклото.

Витализираната вода от съдовете на Nature's Design можете да използвате за готвене, за поливане на цветя, за вашите рибки и домашни любимци.


Модели
Естествени символи, като този на „цветето на живота“ подкрепящ всекидневният ни живот могат да се намерят във всички световни култури и в природата. Този символ е вграден в дъното на тази гарафа.

Витализиращи гарафи – 1,3 литра обем:
• Щастлие – промотира щастие, подходяща за деца и хора страдащи от депресия
• Златна(23,8 карата) – най-мощният модел, стабилизира имунната система
• Бяла – насърчава откритостта и пълнотата на възприятието.
• Обикновенна


СЪЖИВЕТЕ ВОДАТА СИ


Изпитайте удоволствие от пиенето на вода.
Почуствайте силата на природата чрез употребата на гарафи и чаши Nature's Design енерджи дизайн.
Най-естественото витализиране на вода досега. Една Nature's Design гарафа за всеки дом!

Защо?
Още древните римляни са ценели високо качествената вода и са я съхранявали в специални кани за ежедневна употреба.

Nature's Design Енергиен Дизайн е създаден от Томас Чочола.
Дизайнът на виталната гарафа е базиран на пропорциите на Златното сечение, също както и човешкото тяло.
Силното въздействие на Nature's Design енергийните съдове е следствие от природно идентичните им форми.
Подобно на приемането на радиостанция, Nature's Design дизайнът взаимодейства със силите във вселената и ги използва за витализиране на биологичната среда.

Качеството на водата има значение.
Водата трябва да съдържа най-малко 7000 единици BOVIS за да може да оNature's Designтранява отпадните продукти от тялото. Обикновената чешмяна вода е оNature's Designлабена от преминаването през дългите прави тръби и високото налягане в тях.
Три минути престой в Nature's Design гарафата са достатъчни за да подсилят чешмяната вода до 25 000 единици BOVIS. Едновременно с това вкусът ù се подобрява, а водата силно се витализира. Тази вода помага на Вашето тяло да изхвърли натрупаните вредни вещества. Обикновената чешмяна вода няма това свойство.

Просто, лесно и здравословно – наливате вода в Nature's Design гарафата, изчаквате 3 минути и вече може да се наслаждавате на съживената вода.
За да се убедите в това, направете следния експеримент: поднесете едновременно на домашния си любимец вода престояла 3 минути в гарафата и вода налята от чешмата. Вижте коя вода ще предпочете той. Това се отнася и за децата.

Силата на Nature's Design изделията е и в това, че вдъхват нежно живот и в заобикалящата Ви среда. При болест се препоръчва да поставите гарафата до леглото си и да пиете от нея.

Поставяйте гарафата и чашите на централно място (масата за хранене), понеже те могат да внесат хармония в атмосферата на помещението.

Витализиращите съдове са подходящи за вода, сок, вино или чай.
Витализираната вода от Nature's Design съдовете можете да използвате за готвене, поливане на цветя, за Вашите рибки и домашни любимци.

Допълнителна информация

Производител Nature's Design
Продуктов № 280003
Количество 1,3 литра

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Витализираща гарафа голяма – 1,3 литра

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Качество