Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

хималайски кристали

Снимки

Гранулирани хималайски кристали за мелничка 200 г

Споделете Вашето мнение

Наличност: Не е налично

4,99 лв.
100% чисти кристали от Хималаите, без добавки.

Подробности

Хималайски кристали са създадени преди 250 милиона години. Всички естествено съществуващи 84 минерала и микроелемента са налични в съвършената биохимична сруктура, което позволява лесното им усвояване от клетките, както и запазване на първоначалното въздействие на честотите и вибрациите, съхранявайки цялата енергия. Хималайските кристали имат кубична кристална структура, изгредена от светлинни кванти или фотони, които са чиста светлинна енергия. Когато слънцето изсушило първоначално суздадените океани преди 250 милиона години, светлинната енергия се «заключила» в кристалната мрежа и се консервирала. С раразтварянето на кристала във вода, кубичната структура се разпада и съхранената в кристала енергия се освобождава. Йонозорането на минералите ги прави подходящи за усвояване. Хималайските кристали съдържат също и всички енергийни честоти, необходими на организма от биофизична гледна точка, които могат да балансират даден енергиен дефицит, дори и без липсващата честота и информацията, която носи.

Наричат хималайските кристали «бялото злато», защото е с най-богато съдържание в света на основните 84 минерала, от които организма се нуждае. Розовият цвят се дължи на железните оксиди, съдържащи се в тях.

Хималайските кристали са чисти, незамърсени и без добавки. Изкопава, измива се на ръка и се изсушава на слънце.

Хималайските кристали се употребяват за регулиране на кръвното налягане ( кристалната сол доказано понижава кръвното налягане до 15 минути, соленият разтвор не е лекарство за високо кръвно налягане, по-скоро има способността да го регулира), пречистване на синусите, гаргара- при инфекция на гърлото, промивки на устата (за борба с язви в устата, за възпаления на венците и за избелване на зъбите), за инхалация — да отсрани мукозата от дихателния тракт, промивка на очите, маска за лице (смесете соления разтвор с глинена маска за лице), натривки на тялото, облекчава болките ( в нагорещена торбичка), лекарство за гъбички на краката, за кожни проблеми, травми, ухапвания от насекоми, болки и наранявания ( 1%-8% солен разтвор), за детоксикация на организма.

Допълнителна информация

Производител RAAB VITALFOOD GMBH
Продуктов № 220109
Нетно количество 200 г
Държава производител Германия

Потребителски мнения

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Гранулирани хималайски кристали за мелничка 200 г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена