Грижа за здрави вени на прах 150г

NUTRISSLIM D.O.O

35.49лв

  • Описание

  • Допълнителна информация

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С ПОДСЛАДИТЕЛ

Еластичността на кръвоносните съдове е важен фактор за здравето им. Еластичните кръвоносни съдове издържат на по-голям натиск и не се деформират толкова бързо. Разширените вени изглеждат като една или повече удебелени вени, които най-често се появяват по долните крайници. Те могат да бъдат само естетически проблем, но в много случаи могат да причинят дискомфорт и болка в краката.

В сравнение с таблетките, които започват да се усвояват в стомаха, добавките на прах започват да се усвояват още в устата – и поради по-добрата бионаличност, те навлизат по-бързо в кръвта и осигуряват бързи и надеждни резултати!

Предназначение на продукта: Екстрактът от готу кола допринася за поддържане на венозна циркулация, дава усещане за леки крака. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове.

Препоръчителен дневен прием: разтворете 5g (1 чаена лъжичка) в чаша вода и изпийте.

Дневният прием осигурява (за порция 5g): Витамин С 100mg (125%)*, екстракт готу кола (Centella asiatica L.) 200mg

* Референтни количества за дневен прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/ 2000 kcal)

Нетно количество: 150g (30 порции)

Забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде надвишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Деца под 18 години, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират със специалист преди употреба. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Съхранение: на сухо място, далече от източници на топлина