Хидроалкохолен гел 100мл

BIO COSMETICS INTERNATIONAL SARL

12.49лв

Натурален продукт
  • Описание

  • Допълнителна информация

Гел с бактерицидно и вирусоцидно действие за хигиенна дезинфекция на ръце.

Практичен и икономичен, може да се използва самостоятелно, без вода и кърпа. Съдържа компоненти от естествен произход: прополис, ехинацея, чаено дърво, мента, лимон.

¹ Стандарт NF EN 1040 (5 минути)

²Стандарт NF EN 14476 - H1N1 вирус (30 сек.)

Активно вещество: Етанол 18,5% (m / m) (CAS № 64-17-5). биоциден TP1.

Резултат: ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ: + 80% увеличение на хидратацията 1 час след прилагане**

** Тест чрез инструментално измерване, реализиран върху 10 жени.

Употреба: Нанесете малко количество гел (3 ml минимум) в дланта на ръката си и разтривайте, до пълно попиване. Подновявайте редовно, през целия ден.

Предпазни мерки при употреба: ОПАСНОСТ! Причиниява дразнене на очите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Използвайте в добре проветриви помещения. Избягвайте всякакъв контакт с очите. При КОНТАКТ С ОЧИ: изплакнете внимателно с вода за няколко минути. Отстранете контактните лещи и продължете да изплаквате. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: обадете се незабавно на СПЕШЕН ЦЕНТЪР или лекар. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и всеки друг източник на запалване. Не пушете докато ползвате продукта. Съхранявайте при температура между + 5 ° C и + 25 ° C. Не използвайте повторно опаковката.

Изхвърлете неизползвания продукт и опаковката му в подходящи пунктове за събиране. Използвайте биоциди с повишено внимание. Само за външно приложение а. Не използвайте върху увредени лигавици и кожа. Използвайте продуктът само за целта, за която е предназначен и в съответствие с инструкциите за употреба. Дръжте далеч от досег на деца.