Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.

Фино смлени хималайски розови кристали

Снимки

Фино смлени хималайски розови кристали 500г

Оставете коментар

Наличност: В наличност

Стара Цена: 11,49 лв.

Special Price 8,79 лв.

Продуктът е с изтичащ срок на годност: 30.11.2020г


Подробности

Хималайски кристали


Хималайски кристали идват от Хималайско първоначално море от началото на живота на земя. По това време не е имало замърсяване и тя е била изсушена на слънце по естествен път. Затова хималайските кристали са напълно чисти, без замърсявания и съдържа 84 ценни минерали и микроелементи.

Минералните частици в Хималайските кристали са органични и толкова малки, че те лесно се усвояват от човешките клетки. Поради това Хималайските кристали са едно от най-ефективните естествени средства в природата.

Хималайските кристали помагат да се възстанови равновесието на енергията, ребалансиране на киселинно-алкалното ниво, предотвратява ревматични заболявания, камъни в бъбреците и в жлъчния мехур, помага за разбиване на тежки метали като зъбен камък и кадиум от пушене и ежедневни замърсявания, нормализира кръвното налягане, почиства червата, лекува кожни заболявания, респираторни заболявания и помага за отслабване. Също така хималайски кристали може да се използват за промиване на носа за предотвратяване на хрема и промиване на очите за възстановяване на влагата и като добавка към козметични маски за лечение на кожни раздразнения, тъканни наранявания, ставни проблеми, целулит и за регенериране и стягане на кожата.

Препоръка за използване на хималайски кристали: 1% солен разтвор (същият като в кръвта, сълзите и океана). Също така може да се поръсва върху храната.


Ползи от Хималайските кристали


Допълнителна информация

Производител Балев Био
Продуктов № 220133
Нетно количество 500g
Държава производител Хималаи

Потребителски мнения

Оставете коментар

Вие коментирате: Фино смлени хималайски розови кристали 500г

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена