Брашна и квас

89 продукта

 • Био кокосово брашно 500г
   

  Био кокосово брашно 500г

  Maya Gold

  11.99лв

 • Био оризово брашно, пълнозърнесто без глутен 400г
   

  Био оризово брашно, пълнозърнесто без глутен 400г

 • Био смес за палачинки и гофрети без глутен 200г
   

  Био смес за палачинки и гофрети без глутен 200г

 • Био смес за тесто за пица без глутен 350г
   

  Био смес за тесто за пица без глутен 350г

 • Био пълнозърнесто брашно от теф 400г
   

  Био пълнозърнесто брашно от теф 400г

 • Хранителна мая 125г
   

  Хранителна мая 125г

  Erntesegen

  11.49лв

 • Био смес за овесен хляб без глутен 500г
   

  Био смес за овесен хляб без глутен 500г

 • Био протеинов микс за палачинки без глутен 200г
   

  Био протеинов микс за палачинки без глутен 200г

  Perfect Bio

  15.99лв

 • Био пълнозърнесто оризово брашно без глутен 500г
   

  Био пълнозърнесто оризово брашно без глутен 500г

 • Био мая БЕЗ ГЛУТЕН 7г
   

  Био мая БЕЗ ГЛУТЕН 7г

  Bio Vegan

  2.19лв

 • Био брашно от кестени без глутен 350г
   

  Био брашно от кестени без глутен 350г

 • Био протеинов микс с какао 420г
   

  Био протеинов микс с какао 420г

 • Био протеинов микс за палачинки 200г
   

  Био протеинов микс за палачинки 200г

...